Saroo Drumul spre acasă – Lion (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Garth Davis
Actori: Nicole Kidman, Rooney Mara, Dev Patel
An: 2016
Gen: Drama
IMDB: 8.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Saroo Drumul spre acasă – Lion

Povestea este a unui băiat indian de 5 ani, care ia trenul în direcţie greşită şi ajunge la sute de kilometri de casă. După multe periperţii şi obstacole, este adoptat de un cuplu australian. 25 de ani mai târziu, chinuit de amintirea copilăriei sale, descoperă tehnologia Google Earth şi porneşte în căutarea familiei sale.

După o vizionare în premieră la festivalul de film de la Toronto, noul film al lui Nicole Kidman, drama Lion, va fi proiectată pe teritoriu european la Londra, în cadrul festivalului de film din luna octombrie (pe 12), anunţă TheHollywoodReporter.com.

Pelicula, ce îi mai are în distribuţie pe Dev Patel (rol central) şi Rooney Mara, este adaptarea volumului de memorii al lui Saroo Brierley, A Long Way Home, Lion. Povestea este a unui băiat indian de 5 ani, care ia trenul în direcţie greşită şi ajunge la sute de kilometri de casă. După multe periperţii şi obstacole, este adoptat de un cuplu australian (în care Kidman joacă rolul soţiei). 25 de ani mai târziu, chinuit de amintirea copilăriei sale, descoperă tehnologia Google Earth şi porneşte în căutarea familiei sale.

Garth Davis, regizorul filmului, se află şi la cârma peliculei despre viaţa Mariei Magdalena, ce o va avea în rol central pe Rooney Mara.

În „Lion”, băieţelul de 5 ani pe nume Saroo (Dev Patel) ajunge să călătorească singur cu trenul greşit. Indepărtându-se de casa lui din nordul Indiei. Speriat şi rătăcit, el este dus la mii de kilometri distanţă. In oraşul haotic Kolkata (Calcutta), reuşind cumva să supravieţuiască pe străzi, ocolind tot felul de pericole pe parcurs.

La un moment dat, ajunge într-un orfelinat, de unde este adoptat de către un cuplu australian (Nicole Kidman & David Wenham). In a cărei familie găseşte siguranţă şi iubire, crescând în Hobart (Tasmania).


Trailer Saroo Drumul spre acasă – Lion