Samurai Cop 2 (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Gregory Hatanaka
Actori: Mathew Karedas, Mark Frazer, Bai Ling
Anul: 2015
Gen: Actiune, Crima, Thriller
IMDB: 6.6

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Trailer Samurai Cop 2

Review Samurai Cop 2

În cinematografie ai capodopere. Ai filme mari. Ai filme mediocre și, uneori, aveți filme teribile. Acum, când vine vorba de filme proaste ei împart în mai multe categorii. Ai categoria Adam Sandler, care, după cum știm cu toții înseamnă că un film este iremediabil prost (cu anomalii ocazionale care vin cu deplasarea mareelor ​​sau luni albastre, cum ar fi The Wedding Singer), ai avea filme de inepție îngrozitoare, dar uneori, doar uneori, veți obține un film atât de rău că e ciudat genial. Acest tip de film de probabil a fost mai întâi popularizat de Ed Wood, cu filme, cum ar fi un mod hilar de rahat Planul 9 din spațiul cosmic. În ultimii ani, o astfel de activitate a fost genial răutății Samurai politist, film de acțiune o la începutul anilor 90, care arata ca acesta a fost împușcat în 2 zile, pentru 2 dolari și în mod inexplicabil, a jucat regretatul (mare), Robert Z’Dar.

De-a lungul anilor Samurai Politistul a atras un cult. Ca o mulțime de nedescoperite mai devreme la mijlocul anilor nouăzeci de filme Z, se gaseste un nou val de apreciere în generația YouTube. Au existat și alte exemple. Troll 2 sau mai multe în genul în concordanta acțiune, undefeatable fantastic de rău sau rege al Kickboxerii. In ciuda acestui fapt nou-a găsit aprecierea pentru filmul afabil rău, niciodată o continuare părea prea probabil, dar din fericire am trăi în generația crowdfunding. Scriitor / Directorul Gregory Hatanaka stabilit cu privire la aducerea o continuare la viață. El a reușit în mod corespunzător.

Samurai Cop 2 a fost așa cum sugerează și titlul. Este vorba despre un polițist care e, de asemenea, un samurai. ne continuare reintroduce Joe Marshall, care a devenit un pustnic. Acum, cei mai mulți oameni care urmăresc Răzbunarea mortal probabil va fi văzut primul film, dar indiferent, cunoștințele anterioare nu este cu adevărat necesar. facțiuni rivale din Yakuza lupta pentru putere în timp ce, de asemenea, încearcă să vâneze și să-l omoare pe Cop Samurai. El însuși este bântuit de moartea soției sale de ani mai înainte și conduse de răzbunare. Eu nu merg prea mult în poveste, deoarece filmul nu are absolut nici o logică și o face foarte puțin sens. Pur și simplu merge de la scenă la scenă, care leagă nebunia aceasta este vag de-a lungul drum. Este cu totul (și intenționat) Daft.