Saving Santa (2013) Film Online Subtitrat

Gen: Animatie, Comedie, Aventura
Producator(i): Ricky Roxburgh, Tony Nottage
IMDB: 5.4
Regia: Leon Joosen, Aaron Seelman
Actori: Martin Freeman, Tim Curry, Ashley Tisdale

loading...

Saving Santa regizat de Leon Joosen și Aaron Seelman, este un excursie destul de watchable care este ridicat pe spiritul Crăciunului, dar pe scurt originalitate. Bernard (Martin Freeman) este un elf stabil umil cu aspirații de o zi se alătură elitei elf de a deveni unul dintre inventatori lui Mos Craciun. El speră cele mai recente gadget sale, care accesează mai fericite amintiri de Crăciun oamenilor și le redă, poate ajuta și îndeplinească visul. Cu toate acestea, o defecțiune neașteptată expune locație secretă lui Mos Craciun a lumii.

Acest Saving Santa solicită rău și amar Neville Baddington (Tim Curry) pentru a invada si fura secretele lui Mos Craciun. Pentru a seta lucrurile, Bernard trebuie să utilizeze dispozitivul călătorie în timp TimeGlobe în sania lui Mos Craciun pentru a contracara personajul negativ. Salvarea Mos Craciun nu face oasele despre care piata este scopul pentru, cu o piesa de deschidere cu privire la credința în Moș Crăciun bookended de un “dulce, nu-i așa?” pentru o bună măsură. Animația de la Prana Studios este plin de culoare și vibrant, în timp ce mesajele stau despre magia Crăciunului se dovedesc încă o dată atemporală, cu directorii destul de inteligent pentru a nu supraincarca filmul Saving Santa cu zaharina. În plus, partea din spate la utilizarea stil Viitorul călătorie în timp este bine executată și numere muzicale amiabile menține narațiunea bifarea de-a lungul.

Din păcate, toate de acest lucru nu este suficient pentru a menține Saving Santa la sentimentul generice și povestea din nou venit relativ Tony Nottage este plin de clișee. Suprasolicitate narativ zero pentru a-erou este foarte previzibil, dar greșeala aici este că nu este luat timp pentru a concretiza protagonistul nostru de plumb. În acest sens, Bernard ren companie Blitzen este o ocazie ratată; deși un personaj drăguț, dinamica dintre cei doi s-ar fi beneficiat din plin de către având Blitzen putea să vorbească limba engleză, ceea ce ar putea fi condus la dezvoltarea caracterului mai mare. Există filme Saving Santa în care călătoria este atât de plină de satisfacții ca inevitabilitatea destinație devine nesemnificativ, dar simplitatea plotarea înseamnă aici că opusul este adevărat.

The Hobbit stele Freeman oferă o foarte bine ca elf bine intenționat, dar e Curry de ticălos fermecător numit care este performanța cea mai memorabil (și caracterul) a filmului. Joan Collins, de asemenea, reușește să facă o impresie ca lui Neville mama Vera, în timp ce Noel Clarke și Ashley Tisdale sunt irosite pe bland, personaje-o notă. În sarcina cheie a satisface piața țintă, de economisire Moș ar putea foarte bine merge pe pentru a reuși. Dar în timp ce visele Bernard de a deveni ceva mai mult, filmul Saving Santa în sine este destinat a fi un alt rotiță în mașina fără sfârșit film sărbătorile de iarnă. Mai mult ca un cadou de Craciun te repede plictisit cu, Joosen și Seelman nebunie festiv va dispărea rapid din memorie.