Salting the Battlefield (2014) film online subtitrat

Regia: David Hare
Scenariu: David Hare
Actori: Ralph Fiennes, Anna Böger, Shazad Latif
Anul: 2014
Gen: Actiune, Crima, Drama
IMDB: 6.8

loading...

Satisfacerea intermitent BBC trilogia lui David Hare lui spion a demonstrat ne agent MI5 deziluzionat Johnny Worricker (Bill Nighy) descoperirea dovada cunoștințelor guvernului britanic de tortură de către serviciile de informații (pagina opt), urmată de întâlnirea cu un grup de oameni de afaceri americani dodgy într-o paradis fiscal tropical (Turks & Caicos). În noaptea trecută rată finală, sărarea Battlefield (BBC Two), totul a fost la bordul Deutsche Bahn ca Worricker și colegul fostul agent Margot Tyrrell (Helena Bonham Carter) a încercat să dea șeful său alunecare în Germania, cu traseul de subterfugiu ele au fost implicate în conducerea înapoi la Downing Street in Salting the Battlefield.

În timp ce Turks & Caicos beneficiat de o doză de la Hollywood wow-factor, curtoazie de Winona Ryder și Christopher Walken, Salting the Battlefielda fost mai mult timp de emisie pentru Ralph Fiennes ca rece și calcularea premier britanic Alec Beasley. Un persistent close-up ca el da drumul la abur pe masina de canotaj – mici modificari in expresia trăda distracții trecătoare sau crestere furia în timp ce asistentul său citit cu voce tare titlurile dimineata – a fost un memento timpurie a cat de watchable un actor este in filmul Salting the Battlefield.

Mai degrabă dezamăgitor, Nighy nu a reușit să facă un impact la fel de Worricker, a cărui personalitate complicată (tatal neglijent, rănit ex-iubit, afemeiat accidentale, spion principială) a venit peste ca, în cele din urmă, foarte bland. Bonham Carter a fost în imposibilitatea de a adăuga orice oomph la complot, fie, ca personajul ei nu a fost dezvoltat dincolo de detașat interesul dragoste, a demisionat la faptul că de locuri de muncă Worricker va veni mereu primul.