Sălbăticie – Wild (2014) film online subtitrat

Gen: Biografie, Drama
Producator(i): Nick Hornby, Cheryl Strayed
IMDB: 7,3
Regia: Jean-Marc Vallée
Actori: Reese Witherspoon, Laura Dern, Gaby Hoffmann

loading...

Pacific Crest Trail trece prin California din Mexic în Canada. În 1995, în urma decesului mamei sale de cancer, Cheryl rătăcit mers 1100 mile ale traseului. Ei cel mai bine vandut memoriu, Wild: O călătorie de la Lost la găsit, oferă o foaie de parcurs pentru adaptare Jean-Marc Vallée, a unui film drum greu care fuste în jurul cea mai mare parte psychodramas viață lecție cărții in Sălbăticie.
Reese Witherspoon are Cheryl. Moartea mama ei a determinat o criză. Ea dabbles cu heroină și terenuri de sex de la străini. Fostul ei sot, Paul (Thomas Sadoski) nu știe cum să o ajute. Durerea a revolutionat-o în cel mai rău mod posibil. Va dura ceva monumental să o aduc înapoi. Ceva de genul o excursie de 1.100 de mile prin pustie.
Premisa sună ciudat, dar Vallée, în colaborare cu scenaristul Nick Hornby, dă filmul Sălbăticie energia prin tragere narațiunea afară. Ele creează un montaj halucinant de două ore a majorării și povestea din spate Cheryl că e rana, împreună cu cântece, fraze și poezia pe care ea citate de ea ca ea a mers. La un moment dat Cheryl este bifat cu un excursionist cu experiență pentru realizarea de viteze prea mult. El ia în afară ei monstru rucsac, și scoate tot ce e de prisos. Script Hornby lui face acelasi lucru. Acesta benzi cartea greutatea in plus.
Vallée, care a ajutat Matthew McConaughey și Jared Leto a Oscar pune cu Club Dallas cumparatorului anul trecut, își păstrează de imagine lui, Yves Bélanger, și editor, Martin Pensa, din acel film. Ei capta perfect experiența natura ciclică, repetitivă de durată o experiență. Filmul Sălbăticie, care a fost împins prin dezvoltarea de Witherspoon, se simte uneori ca o călătorie luate de un personaj Kelly Reichardt, nu proiectul pasiunea unei stele de masă.