Sabia razbunarii – Sword of Vengeance (2015) film online subtitrat

Gen: Actiune
Producator(i): Matthew Read , Julian Unthank
IMDB: 4.4
Regia: Jim Weedon
Actori: Stanley Weber, Edward Akrout, Misa Beric

loading...

Titlul de film “Sabia razbunarii” de acțiune perioadă single-minded Jim Weedon e destul de mult spune totul. Cu suficient de lupte sabie zăngănitor, membrele tăiate, gâtul și dialog goale-oase fanta spre a satisface fanii genului în timp ce destul de mult faptul că nu a furniza ceva de interes pentru oricine altcineva, Sword of Vengeance are simt de un joc video 11-lea set.

Titlurile de deschidere stabilit previzibil scena, ne informa a specimenului de largi de genocid comise de William Cuceritorul, după Bătălia de la Hastings 1066. Dar asta e destul de mult în termeni de o lecție de istorie ca filmul “Sabia razbunarii” continuă pentru a descrie eforturile Norman prinț Shadow Walker (Stanley Weber) la răzbunare exactă pe unchiul său, nemilos Earl Durant (Karl Roden), care conduce nordul Angliei în Saddam Hussein în stil cu fiii săi la fel de sociopate Domnul Artus (Gianna Giardinelli) și Domnul Roman (Edward Akrout). Am în cele din urmă afla că Shadow Walker, care mitinguri o bandă mare de fermieri rebele exilați improbabil condus de frumoasa Anna (Annabelle Wallis) pentru cauza lui, are o miză personală în materie, deoarece a fost unchiul său, care a ucis tatăl său.

Tac haos urmat, ca procedura constau în mare parte dintr-o serie de piese set ultra-violente filmate într-un stil vizual bleakly monocromatica in care Crimson sângelui vărsat în. mod liber este singura culoare perceptibil. Judecând după filmul “Sabia razbunarii”, s-ar părea că lucrul cel mai important în scurt de aprovizionare în timpul Evului Mediu a fost soare. (Acesta a fost împușcat în Serbia, în mijlocul iernii, și arată-l). Influențat de epopei samurai japonez și occidentali spaghete italiene care au urmat, în urma lor, filmul este, cu siguranță eficient în urmărirea scopurilor sale, cu deficitul de dialog care contribuie fără îndoială la timpul său vioi funcționare de 86 de minute.