Sabia Dragonului – Dragon Blade (2015) film online subtitrat

Gen: Actiune, Aventura, Drama
Producator(i): Jackie Chan
IMDB: 6,4
Regia: Daniel Lee
Actori: Jackie Chan,Adrien Brody, John Cusack, Sharni Vinson

loading...

Brody şi Cusack joacă doi soldaţi romani care încearcă să capete control asupra Drumului Mătăsii, ruta comercială ce leagă China de Europa. Jackie Chan joacă rolul unui conducător militar chinez, pe nume Huo An, care se vede nevoit să lupte în aceeaşi tabără cu personajul lui John Cusack.
Un epic război somptuos realizat despre Romani obtinerea implicat în situațiile comice militare și de arhitectură chineze pe Drumul Mătăsii, „Sabia Dragonului” joacă ca imprudență cu istoria clasică de „300” a facut, dar este mult mai puțin Butch și sângeroasă, tratarea frecare est-vest, cu la fel de mult fondul comercial ambasador ca de strângere de fonduri UNESCO minge. Toplined de Jackie Chan, cu John Cusack și Adrien Brody ciobire în timp ecran substanțial, megahit 65 milioane dolari șnuri Chinei Brobdingnagian musculare film Sabia Dragonului și vede Hong Kong Helmer-scrib Daniel Lee intensificarea dintr-un portofoliu inegală a executa un divertisment colosal cu tehnica solidă și povestiri teribil Smarts. Deja programat pentru o lansare din SUA, a avut incasari pic 54,800,000 dolari pe plan intern în patru zile, ceea ce face campion al Anul Nou Chinezesc blockbuster Colosseum. Faza internațională poate fi mai puțin impresionant, dar filmul va fi în continuare profitabilă pe accesoriu.
Touted ca primul film din China să dispun de Romani ca subiect principal, „Sabia Dragonului” nu se încadrează exact mucegai-sabie și-sandal; ca și predecesorul său japonez mai glumeț, „Thermae Romae,” filmul filtre civilizației clasice din perspectiva culturală a asiatici. Publicul de familie locală, în ciuda faptului că urmarit partea lor echitabilă de filme gladiator, au vazut niciodata aceste convenții de gen piure cu artele marțiale chinezești și manevre de luptă. Nici nu au văzut multe filme numai produse din China, cu o astfel de participare extinsă de vedetele de la Hollywood, altele decât probabil Christian Bale starrer Zhang Yimou lui, „The Flowers of War”.