Să nu mă părăseşti – Never let me go (2010) Film Online Subtitrat


Regia: Mark Romanek
Actori: Sally Hawkins, Andrew Garfield, Carey Mulligan, Izzy Meikle-Small, Charlie Rowe
Anul: 2010
Gen: Romantice, Drama, SF
Durata: 103 minute
IMDB: 7.2/10


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Să nu mă părăseşti – Never let me go

Bazat pe apreciatul bestseller al lui Kazuo Ishiguro (The Remains of the Day), NEVER LET ME GO este o remarcabilă poveste de dragoste, pierdere și adevăruri ascunse. În roman, el pune întrebarea fundamentală: Ce ne face umani? Acum, regizorul Mark Romanek (ONE HOUR PHOTO), scenaristul Alex Garland (28 DAYS LATER, SUNSHINE) și DNA Films aduc pe ecran povestea sfâșietoare și emoționantă a lui Ishiguro.

Kathy (Carey Mulligan, câștigătoare a unui premiu BAFTA și nominalizată la Oscar, An Education), Tommy (Andrew Garfield, Boy A, Red Riding) și Ruth (Keira Knightley, nominalizată la Oscar, Pride & Prejudice, Atonement) își petrec copilăria în Hailsham, un internat britanic aparent idilic unde descoperă un secret sumbru și obsedant despre viitorul lor. Pe măsură ce lasă în urmă adăpostul școlii și se apropie inexorabil de soarta devastatoare care îi așteaptă ca adulți, ei trebuie să facă față și sentimentelor profunde de iubire, gelozie și trădare care amenință să îi despartă.

Mila,ura,revolta,durere…Cam astea sunt sentimentele mele dupa ce am vazut acest film.Nu stiu in ce masura se afla fiecare din ele.E filmul care m-a miscat cel mai mult si cred ca ma va marca profund.Sinopsis-ul este mult prea vag…Daca va hotarati sa il vizionati astepati-va la o drama cu profunde accente…dramatice.


Trailer Să nu mă părăseşti – Never let me go