Să moară Romeo – Romeo Must Die (2000) Film Online Subtitrat


Regia: Andrzej Bartkowiak
Actori: Jet Li, Aaliyah, Isaiah Washington
An: 2000
Gen: Actiune, Crima, Thriller
IMDB: 6.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Să moară Romeo – Romeo Must Die

Doua familii, legate prin traditie, sunt implicate intr-un razboi brutal. Cele doua clanuri, unul asiatic si celalalt afro american, se lupta pentru controlul asupra docurilor din Oackland. Insa dupa ce Po, fiul capeteniei asiatice, devine prima victima, rafuiala dintre clanuri ia niste proportii si mai periculoase.

Vestea despre aceasta crima ajunge curand la fratele mai mare al lui Po, Han (Jet Li), un fost politist legendar aflat in prezent intr-o inchisoare din Hong Kong. Si este doar o chestiune de timp pana ce Han se va indrepta catre continentul american. Renegat de catre familia sa si aflat in cautarea adevarului, Han nu descopera nimic in plus, cu exceptia unor intrebari suplimentare. Si de asemenea el devine o tinta, nu numai a taberei afro-americane, ci si a unor asasini fara identitate a caror lupta armata depaseste cu mult mediul muncitoresc al docurilor.

Intr-o lume a rivalitatilor vicioase si a tradarilor violente, Han nu are o alta solutie decat sa declare la randul sau razboi. Dar spre deosebire de ceilalti, care pot utiliza doar arme, Han este el insusi o arma. Iar cel ce-i va iesi in cale, va gresi in mod fatal.

Nu cred ca Jet Lee a dezamagit vreodata intr-un film de actiune , si aici nici s-a respectat regula de aur a actorului ! a aratat ca artele martiale sunt de ajuns pentru a ramane in viata cand toata lumea iti vrea raul ! pe langa scenele de lupta impecabila , si povestea , atat de tensionata , a mentinut atentia captivata pe protagonist , care a facut “si pe dracul in patru” , doar-doar sa o scoata la capat . daca a reusit sau nu acest lucru , aflati urmarind aceasta productie uimitoare !


Trailer Să moară Romeo – Romeo Must Die