Rush Hour (2016) Serial Online Subtitrat


Regia: Bill Lawrence, Blake McCormick
Actori: Maurice Compte, Henry Ian Cusick, Aimee Garcia, Emily Alyn Lind
An: 2016
Genuri: Seriale Online, Actiune, Comedie, Crima
IMDB: 5.8
Durata episod: 43 minute


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Rush Hour SEZONUL 1 Online:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:

S01E09:

S01E10:

S01E11:

S01E12:

S01E13 (lucram la subtitrare):


Sinopsis Rush Hour

Parte dintr-o serie înfricoşător de lungă de seriale inspirate de filme pentru marele ecran, Rush Hour nu mai are nevoie de nicio prezentare. Rolurile lui Jackie Chan şi Chris Tucker sunt preluate de Jon Foo, un expert în arte marţiale, şi Justin Hires, văzut în 21 Jump Street. Adaptat de creatorii serialului Cougar Town, serialul va combina umorul cu acţiunea.


Trailer Rush Hour


Review Rush Hour

A fost un timp mai simplu, 1998. Un detectiv afro-american a învățat partenerul său de vizitare din Hong Kong, cu privire la pericolele de a atinge de radio un negru. Iar Brett Ratner, Chris Tucker si Jackie Chan, a râs tot drumul la banca. Trei ani mai târziu, rolurile s-au inversat și chiar dacă detectivul afro-american învățat foarte puțin de note, în Hong Kong. Se întoarce de box-office au fost chiar mai mari.

Șase ani mai târziu, după ce toată lumea a uitat destul de mult despre serial și continuarea sa, Ratner, Tucker și Chan. S-au reunit pentru o altă aventură, iar eu nu am de gând să insulte inteligența pretinzând să-și amintească un singur lucru care sa întâmplat. Dincolo de ei solemnitate letargic. Dar a făcut încă bani.
 
Suntem mai mult de 14 ani de la Rush Hour 2 degajata umorul si chimie, care a ajutat filmul original depășirea rasismului și a xenofobiei sale cu inima usoara. Si mai mult de opt ani sărate sol pentru franciză. Astfel încât să nu poți cu adevărat acuza CBS noua incarnare TV de udare jos lucrurile pe care a făcut o dată munca Rush Hour. Joi, in premiera, CBS este diluat și este destul de charmless. Dar este cu siguranță, nu mai rău decât ce filmele au făcut deja la brand-ul.