Runda finală 3 – Undisputed 3 (2010) film online subtitrat

Regia: Isaac Florentine
Actori: Scott Adkins, Mykel Shannon Jenkins, Mark Ivanir, Marko Zaror, Esteban Cueto, Velislav Pavlov
Anul: 2010
Gen: Drama, Crima, Actiune
Durata: 96 minute
IMDB: 7.3/10 din 12247 voturi

loading...

Ani au trecut de Yuri Boyka a suferit o înfrângere umilitoare și un genunchi rupt în mâinile lui George Chambers “Iceman”. Umilit de un prejudiciu lui, el a retrogradat de a deveni portar închisoare. Între timp, in Runda finală 3, seful mob Gaga și-a extins întreprindere său turneu închisoare într-un turneu inter-închisoare numit Spetz Concursul Prison (PSC), care reunește cei mai buni luptatori de închisoare din întreaga lume de a concura pentru o șansă la un record respingă și eliberarea înainte de termen. Ca Boyka aude preliminariile care au loc în închisoarea sa, precum și lipsa de eliberarea condiționată său, el începe de formare în particular pentru a aduce înapoi în genunchiul luptă formă. Imediat după campion curent Sykov învinge adversarul său în runda finală a turneului închisorii, Boyka îl contestă pe loc și rapid să-l învinge, devenind astfel reprezentantul rus pentru CPS.

Boyka este transferat la închisoarea Gorgon în Republica Georgia, unde i se alătură un grup divers de opt luptători internaționale închisoare. Deși luptătorii sunt permise o oră în fiecare zi, timp de formare, in Runda finală 3, acestea sunt încă grupate în populația generală de muncă grea în timp ce luptător columbian și deținut locale Raul “Dolor” Quiñones este dat sesiuni de sparring privat și un regim de performanță medicamente de creștere a. În timpul șederii sale, Boyka ajunge în contradicție cu un boxer american Jericho “Turbo” Jones, care este dovedit a fi lipsit de respect, nesupus, și un Loudmouth. El amintește, de asemenea, Boyka Camerelor. Boyka, Turbo, Dolor, și luptător brazilian Andriago Silva avans la al doilea tur al turneului, în timp ce luptătorii își pierd sunt trimiși acasă, doar pentru a fi împușcat de polițiștii de așteptare.

A doua zi, Turbo instigă o luptă cu Boyka înainte atât bărbații, cât sunt aruncate în izolare. Acestea sunt în cele din urmă eliberați din cauza unor manipulări de către manageri lor Gaga și Mafia Don Farnatti, care sunt prieteni vechi și rivali in Runda finală 3. La audierea de tratament închisorii de luptători lor, cele două sefii mob confrunta Warden Kuss, dar PSC creierul Rezo explică-le că turneul a fost întotdeauna fixată pentru a se asigura “cel mai mare profit la cel mai mic risc”.