Rudolph the Red-Nosed Reindeer (1964) Film Online Subtitrat


Regia: Larry Roemer
Actori: Billie Mae Richards, Burl Ives, Larry D. Mann
Anul: 1964
Gen: Familie, Animatie, Aventura, Craciun
IMDB: 8.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Rudolph the Red-Nosed Reindeer

Sam omul de zapada ne spune povestea unui tanar ren (Rudolph) cu nasul rosu care a fost alungat de ceilalti reni din cauza nasului lui neobisnuit rosu. Rudolph isi ia prietenii – pe Hermey, un spiridus care vrea sa devin dentist si pe Yukon Cornelius, prospectorul – si porneste intr-o calatorie. Cei trei prieteni gasesc o insula unde se adunasera toate jucariile nedorite. Rudolph jura ca se va intoarce la Mos Craciun si ii va cere sa le ajute pe nefericitele jucarii. Reuseste sa ajunga la Polul Nord in Ajunul Craciunului. Mosul nu poate pleca la drum din cauza zapezii care i-a blocat sania. Dar cand il vede pe Rudolph ii vine o idee geniala…

Da, la fel ca alte postere au comentat, animație / claymation / orice ar fi numit este datată. Nu există nici un calculator fantezie generate efecte speciale, iar unele comentarii făcute ar fi dezaprobat în “societatea de azi.” Dar, probabil că este unul dintre lucrurile despre acest spectacol pe care o face atât de atrăgătoare. Apreciez că acest lucru a fost tehnologie de varf pentru vremurile (și îmi place că nu are toate animațiile “infricosator” pe care unele dintre spectacolele de astăzi au).

De asemenea, pot aprecia că orice observație “sexiste” a făcut (cum ar fi oamenii “care apără oamenii de femei!” – Nu a fost cavalerism real atunci) s-au făcut într-un moment în care acest lucru a fost acceptabil pentru cenzorii, dar și înjurături on ecran violență / sex / etc. nu a fost. Deci, nu face asta vremurile noastre mai bine sau mai rău decât acum doar cei 20ish de ani? De asemenea, doresc să se stabilească recordul drept.


Trailer Rudolph the Red-Nosed Reindeer