Rudhramadevi (2015) Film Online Subtitrat

Gen: Actiune, Biografie, Indiene, Istoric
Scenariu: Gunasekhar, Gopalakrishna Paruchuri
IMDB Rating: 6,6
Regizor(i): Gunasekhar
Actori: Anushka Shetty, Allu Arjun, Rana Daggubati

Povestea filmului Rudhramadevi este stabilit în vechea dinastie Kakatiya de Orugallu. Regatul maiestuos este condus de Raja Ganapati Devudu (Krishnam Raju), care nu are nici un succesori de sex masculin. Pe măsură ce timpul trece, soția Ganapathi Devudu lui dă naștere la o fetita Rudrama Devi (Anushka). Temându-se că dușmanii lui mult timp de dinastia Devagiri îl va ataca după ce știind că nu are succesori de sex masculin, regele decide să anunțe Rudrama Devi ca prinț Rudra Devudu la imperiul.

loading...

Rudrama Devi crește ca un războinic și ține identitatea ei sub Rudhramadevi. Twist în povestea apare atunci când întregul dinastia Kakatiya vine să știe că tânărul prinț este de fapt o fată. Ce va face Rudra Devudu acum? Va el însuși declara ca regal Rudrama Devi și lupta dușmani? și în cazul în care nu Gona Ganna Reddy (Allu Arjun) și Chalukya (Rana) Caracteristică în toată această înființat. Pentru a ști răspunsuri la toate aceste întrebări, aveți nevoie pentru a viziona filmul pe marele ecran.

Unul dintre punctele izbitoare este scara de film. Bugetul imens cheltuit este în mod clar vizibil în formă de seturi uriașe și de muncă VFX. ALLU Arjun este, fără îndoială, eveniment major al filmului Rudhramadevi. Gunasekhar a proiectat caracterul lui extrem de bine și bunny face o treaba minunat cu dicție lui și uite accidentat. Modul în stele elegant a infuzat o notă comedie în caracterul său este remarcabil. Anushka pare regal ca regină Rudrama Devi și face treaba ei cu o mulțime de dăruire. Ea a lucrat din greu pentru secvențele de război și arată extrem de plin de farmec, în cântecele. Rana joaca rol bine sa și sprijină abil Anushka în eforturile ei. Prakash Raj și Krishnam Raju potrivi rolurile lor pe bună dreptate. După un decalaj lung, Suman primeste un rol important ca baddie și efectuează extrem de bine.

Prima jumătate a filmului Rudhramadevi este destul de decente și vitrine creșterea Rudrama Devi ca prințul. Anumite imagini și modul a fost introdus personajul Allu Arjun este superb. Există mai multe efecte vizuale mari în film, care au fost tratati bine cu munca VFX. Una dintre cele mai importante dezavantaje este drag în narațiune. După configurarea prima jumătate a anului într-un mod decent, Gunsekhar Să filmul jos cu o direcție mediocre. El are o mulțime de timp pentru a stabili Rudrama Devi ca regina și nu ridica caracterul ei de mult. Există prea multe personaje care vin și pleacă în cadrul procedurii.

De asemenea Rudhramadevi, modul în care au fost introduse anumite caractere lipsită efectul dorit. Stele, cum ar fi Nithya Menen și Catherine Tresa au fost complet pierdut în rolurile lor. A doua jumătate a filmului are o multime de GAL-urilor și ia pentru totdeauna pentru a ajunge la punctul culminant. Gunasekhar asemenea nu reușește să genereze emotiile necesare din caractere cruciale. Melodii în a doua jumătate decât să întârzie lucrările filmului. Scenariul este subunitar în a doua parte cât mai multe scene ia timpul lor pentru a dezvălui. Scorul muzica Ilayaraja este sub medie, dar scorul său de fond este decent în anumite părți. Dialogurile sunt destul de bune și, mai ales cele scrise de Allu Arjun sunt în valoare de o mențiune. Lucru Camera este top notch și vitrine vizuale regale într-un mod mare. Palatul stabilește, costume și recuzită diferite utilizate sunt proiectate frumos. Valorile de producție sunt top notch ca factorii de decizie au petrecut cu generozitate în a da filmul Rudhramadevi un aspect mare. Rudrama Devi are un sac de amestecat de efecte vizuale. Există anumite scene VFX care au fost executate bine și, în același timp, grafica utilizate în unele episoade de război arata caraghios.