Rosemary’s Baby (2014) Serial Online Subtitrat

Gen: Seriale, Drama, Groaza, Mister
Scenariu: Agnieszka Holland
IMDB: 5.6
Regizor(i): Agnieszka Holland
Actori: Zoe Saldana, Patrick J. Adams, Jason Isaacs, Carole Bouquet

Rosemary’s Baby (2014) SEZONUL 1 Online:


S01E01:

S01E02:

Saldana o interpretează pe Rosemary, o tânără viitoare mamă care se mută împreună cu soțul ei în Paris, într-un apartament ce poartă amprenta unor întâmplări întunecate. La scurtă vreme după ce rămâne însărcinată, începe să-și suspecteze soțul, dar și pe noii și misterioșii vecini, că au intenții ascunse legate de viața copilului pe care urmează să îl aducă pe lume.

Dupa ce a suferit un avort spontan, Rosemary’s Baby (Zoe Saldana) și Guy (Patrick J. Adams) Woodhouse lăsați New York la Paris, în speranța de a face un nou început. O serie de evenimente întâmplătoare-i conducă să se împrietenească cuplu bogate Margaux (Carole Bouquet) și Roman Castevet (Jason Isaacs), care îi invită să trăiască în construirea lor de apartamente de prestigiu. În timp ce Guy apreciază Roman luându-l sub aripa sa, Rosemary este copleșit de interesul Castevets “în viața lor. Rosemary’s Baby găsește dovezi ale cuplului anterior care a trăit în apartamentul lor, și după ce comisarului Fontaine (Olivier Rabourdin) cu suspiciunile ei, află că femeia, Nena (Victoire Bélézy) sinucis. În urma unei plumb, Rosemary găsește preot Nena, care susține că clădirea de apartamente are un trecut întunecat, și unul dintre chiriași sale este un miliardar satanist numit Steven Marcato care mănâncă inimile femeilor. Preotul se blochează la scurt timp dupa, care solicită Fontaine pentru a investiga.

Când cariera lui Guy înflorește, el sugerează că Rosemary ei încearcă să rămâneți gravidă din nou Rosemary’s Baby. În noaptea pe care intenționează să conceapă, Rosemary bea infuzie de plante Margaux și trece afară. Într-o stare de vis Rosemary vede ea face sex cu un om ciudat, fiind în același timp urmărit de către Guy, Margaux, Roman, și prietenii Castevets “. Săptămâni mai târziu Rosemary află că este însărcinată, dar sanatatea ei se deterioreaza și ea neglijată de Guy, care este reticente în a atinge Rosemary și a petrecut mai mult timp cu Roman. Guy este înfuriat când el învață Rosemary a mers să viziteze un alt medic, încurajate de prietena ei, Julie (Christina Cole). Guy vizitează Julie și secret ia ei crucifix colier; nu cu mult timp după aceea Julie moare într-un accident de bucătărie. Durerile lui Rosemary dispar brusc, iar restul sarcinii veniturile bine.

Târziu în sarcina Rosemary’s Baby, Fontaine este încă investighează cazul Marcato și avertizează Rosemary să țină ochii deschiși. Rosemary descopera o usa secreta in dulap lor, care duce la un studiu care conține cărți pe ocultism. Rosemary are una dintre cărțile, care este de aproximativ vrăjitorie și conține o de mână “Este o anagramă!” de mai sus o pagină de pe Steven Marcato. Rosemary împărtășește suspiciunile ei cu Guy că Roman Castevet este Steven Marcato, și că Castevets sunt vrajitoare cu desene sinistre pe copilul lor, dar Guy insistă ea paranoic. În timp ce caută pentru pașapoartele lor Rosemary descoperă lui Julie crucifix colier și bănuiește că Guy este parte din conspirație.

In seriale online Rosemary’s Baby furișează din apartament pentru a satisface Fontaine, dar el este condus de un camion in timp ce rozmarin ceasuri. Rosemary merge la Dr. Bernard (Oisin stivă), prietenul lui Julie, dar el crede că e iluzorie și solicită Guy. Rosemary este dus înapoi la apartamentul ei, unde ea are un atac de panica si este sedat fel ea va într-o muncă. Se trezește trei zile mai târziu într-un spital și i se spune ca bebelusul a murit și corpul său incinerat. După ce a fost descărcat, rozmarin frunze Guy și declară că ea se întoarce la New York.