Room (2015) Film Online Subtitrat

Gen: Drama
Scenariu: Emma Donoghue
IMDB Rating: 8,3
Regizor(i): Lenny Abrahamson
Actori: Joan Allen, Jacob Tremblay, Brie Larson, Sean Bridgers

loading...

Room Drama încă somptuos emoțional, bazat pe premiat 2,010 roman Irish-canadian autor Emma Donoghue, care a fost inspirat de crime reale similare, nu este doar o simplă poveste de teroare sau o saga de suspans de supraviețuire, deși are elemente de fiecare scenariu. In loc. “Room” este o celebrare-suflet mistuitoare legăturii impenetrabil care îndură chiar și în cele mai insuportabilă a circumstanțelor între un părinte și un copil.

Putere “Room” de a atinge publicul, așa cum a făcut în mod clar atunci când a câștigat Populară Premiul Choice la Toronto Festivalul Internațional de Film din acest an, se află în delicat prestate și extrem de relatable relația de bază a filmului. De aceea acest mic-de-buget-încă mare -din-inima-dramă este legata ca o meritata pretendent premii sezon.

Primele două treimi din “Room” depinde în mare măsură de capacitatea de a construi o conexiune primar credibil între personajele sale centrale, cunoscut sub numele de Ma și Jack, una care uneori se simte ca și în cazul în care cordonul ombilical nu a fost încă să fie rupt. Director Lenny Abrahamson (lucru de la un script adaptat de Donoghue) nu ar putea cere pentru o asociere mai bună decât Brie Larson, care continuă să găsească noi modalități de a uimi cu onestitate ei brut, și Iacov Tremblay, o minune mic al cărui cel mai mare cadou este o abilitate supranaturală să nu pară ca și cum acționează.

Cutia de un spațiu de locuit de 11-cu-11 care au în comun cel puțin are un luminator mici, care permite o aparență de natură să intre. Dar soarele camerei, precum și luna și stelele, este Jack, care nu a cunoscut nici un alt mediu. Datorită eforturilor neclintit Ma, el este un pachet luminos, energic, sănătos de fericire, bine versat în cel puțin unele literatura-știe cine este Jack the Giant Killer, precum Samson, un erou el se referă la de la propriile sale blochează păr dincolo de umeri. El este un avid de Watcher “Dora Explorer” și aventurile ei animate. Dar pentru el, camera reprezintă realitatea în totalitatea ei în timp ce TV este doar face-cred.

În ceea ce privește Ma, toată concentrarea ei este pe Jack bunăstarea și rareori ei. Ea ignoră un dinte dureros putrefacție în gură până când cade și devine imediat unul dintre cele mai prețuite posesiuni fiului ei. Ea este nesfârșit de resurse, de cotitură din carton de toaletă role de hârtie și coji de ouă legate de coarde în jucării. Pentru ea, Jack este ancora ei și ei un motiv pentru a continua. Cum altfel ar fi putut ea rezista vizitele regulate din imprisoner ei, numit Old Nick (jucat de Sean Bridgers), cel mai probabil pentru că el vine noaptea și aduce provizii atât de necesare, uneori? În schimb, Old Nick se forțează pe ei în mod regulat ca Jack găuri într-un dulap, presupune adormit dar de obicei treaz in timpul acestor episoade zgomotoase. Că împărtășim perspectiva limitată Jack face întâlniri cu atât mai unnerving.

În timp ce Jack pare o cu totul normală în vârstă de cinci ani, se zorile pe Ma că este din ce în ce mai curios. Old Nick devine mai periculos, și ceea ce ar putea fi cel mai bine pentru ambele dintre ele este în cazul în care ea la cale un plan pentru a ieși din cameră înainte de a fi prea târziu. Ce rezultă este cel mai bun văzut și nu rasfatat, dar rezultatul este unul de succes.

Urma se dovedeste a fi un calvar pentru Ma in filmul Room, al cărui nume real este bucuria Newsome. Fiind liber este un lucru. Senzație de fapt liber este un alt. În timp ce ea are probleme cu păstrarea rulmenți ei psihologice ca ea se lupta pentru a re-adapteze la viața ei din trecut, Jack îmbrățișează cu ușurință graba acestui univers extins. El infloreste ca experientele sale extinde în timp ce ea regresează în rolul unui copil nevoiaș și chiar nerăbdător.

Jack prosperă mai ales in compania bunicii sale (Joan Allen, al cărui zâmbet singur dă un impuls pentru a filmului ultima treime). Ea a primit divorțat în urma dispariției fiicei ei si are un nou bărbat în viața ei, blajin Leo (Tom McCamus), care ghidează cu răbdare și încurajează Jack. În cazul în care există o legătură slabă în “cameră”, este William H. Macy, care este prea previzibil aruncat ca tatăl lui Joy, prost echipate să se ocupe de reapariția ei, să nu mai vorbim vestea că el are acum un nepot in Room.

Unul dintre cele mai bune lucruri despre “Room” este modul în care astfel de un film Room intim reușește să ridice câteva întrebări mari. Ceea ce ne definește ca persoană? Ce avem nevoie pentru a trăi? De ce sunt atât de uimitor de copii elastic, atunci când sub presiune? Ce se întâmplă atunci când toate necazurile tale dispar încă mulțumire persistă în a fi o iluzie? Și ce face un părinte face atunci cand copilul lor incepe sa se depăși nevoia lor pentru ei?