Roman J. Israel Esq. (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Dan Gilroy
Actori: Denzel Washington, Colin Farrell, Carmen Ejogo
An: 2017
Gen: Crima, Drama
IMDB: 6.1


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Roman J. Israel Esq.

Roman J. Israel Esq. urmărește povestea unui avocat idealist care, printr-o serie de evenimente tumultuoase, începe încet să piardă legătura cu etica si morala atunci când ajunge să lucreze pentru un avocat bogat și nemilos din Los Angeles.

loading...

Roman J. Israel este un avocat ambițios, idealist și introvertit, care a lucrat ani de zile în spatele scenei, pregătindu-și cazurile într-un birou șubred, acoperit cu cărți și lăsându-l pe șeful său să pledeze în sala de judecată. Dar, atunci când circumstanțele se schimbă dintr-o dată, iar Roman trebuie să colaboreze cu un avocat bogat și nemilos, ceea ce ar fi fost un caz obișnuit, devine un test suprem al eticii. El descoperă niște lucruri tulburătoare despre ceea ce a făcut firma de avocatură, aspecte care intră în conflict cu valorile sale, găsindu-se astfel într-o criză existențială care duce la acțiuni extreme.

Cea mai mare parte a cazurilor este frecventă, însă regularitatea lor nu le face mai plăcute să le mărturisim. Dupa ce a facut unul dintre cele mai bune filme ale deceniului acesta cu Nightcrawler-ul impresionant si misantropic, Dan Gilroy a creat o alta oua in orasul sau natal din Los Angeles si machiajul complex al cetatenilor sai in romanul J. Israel, Esq. ca avocat activist care niciodată nu părea să scape de cultura (și îmbrăcămintea) din anii 1970.