Rock the Kasbah (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Barry Levinson
Scenariu: Mitch Glazer
Actori: Zooey Deschanel, Kate Hudson, Bruce Willis, Bill Murray
Anul: 2015
Gen: Comedie, Muzicale, Razboi
IMDB: 5.5

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Prin urmare, în cazul în care remorci pentru “Rock the Kasbah” apărut pentru prima dată, fanii omul care odată angajat în luptă muritor cu teren de golf paraziților brichete fluturat mental în aer cu bucurie. Acesta a fost luat de la sine că Murray ar fi de mare ca Richie Lanz, două-bit con-artist de un agent talent, cu un birou într-un dărăpănată motel Van Nuys care susține că a descoperit Madonna, și ia credit pentru îndemnând Jimi Hendrix pentru a juca “The Star Spangled Banner-” la Woodstock.

loading...

Nu contează că Chris O’Dowd a făcut deja practic acelasi rol la perfecțiune într-un film Rock the Kasbah superioară, “The safire.” Cum să nu avem un moment bun ca șefi Murray la violență plin Afganistan să stea cu place de Bruce Willis, Danny McBride, Scott Caan, Zooey Deschanel și Kate Hudson, acesta din urmă canalizarea ei groupie “Almost Famous”, ca o doamnă ros de noapte numit domnișoara Merci care conduce afacerea într-o remorcă dublu nivel pe străzile din Rock the Kasbah?

Dar primele semne că “Rock the Kasbah” nu s-ar putea livra pe toate promisiunile sugerate în previzualizare sa ajung in scena de deschidere a filmului Rock the Kasbah, care aflăm apare “în trecutul recent.” Vedem o fată tânără într-o peșteră întunecată ale cărei caracteristici , cu excepția pentru ochi expresivi negri, sunt ascunse de un burka. Ea continuă să cârlig până o sursă de alimentare la un televizor și logo-ul pentru “Afghan Star,” un “American Idol” -cum ar fi cântând concurs, apare. Ochii ei lărgi și ea este transfigurat.

Aceasta nu ia mult pentru a prezice că anarhie rock ‘n’ roll va avea în cele din urmă o bancheta din spate a unei oferte sentimental pentru noi pentru a ridica moralul pentru o underdog. Salima-ca aflăm mai târziu, ea se numește-este interzis să urmărească spectacolul, deoarece ea se ascunde în dealuri. În plus, ea are aspirații performante care nu sunt conforme cu restricțiile de cultură ei asupra comportamentului feminin. Cu toate acestea, ea va găsi o cale de a concura. Și ghici cine ajută în cele din urmă in filme online Rock the Kasbah?

Adaugă explozii destul de uimitoare și vărsare de sânge pentru această discordie tonale, și aveți un film cu prea multe agende, mai ales având în vedere că este inspirat de o cântăreață de sex feminin din viața reală, care a spart bariera de gen pe real “afgan Steaua.” Un director de veteran ca Barry Levinson a “Good Morning, Vietnam” și “Rain Man” faima si un scenarist ca Mitch Glazer, un one-time reporter Rolling Stone, care a contribuit la Murray “Scrooged,” ar trebui să fi făcut o treabă mai bună la țesut toate aceste direcții Shaggy împreună considerându-l a “Rock the Kasbah” de șapte ani pentru a obține de la sol.

Drumul pentru a ajunge la partea de concurs de talente a poveștii Rock the Kasbah este unul lung și accidentat, și nu doar pentru că tatăl simpatie Salima lui se dovedește a fi destul de intimidant șeful de satul lor. Murray reușește să înscrie unele momente memorabile de-a lungul drum, cum ar fi vibreze un instrument de stil lăută în timp ce raucously serenade localnici cu o predare strident de Deep Purple lui “Smoke on the Water”, și filare de aur de benzi desenate din astfel de linii ca “I” m nu un ratat. Sunt un renunță.