Robot Overlords (2014) film online subtitrat

Gen: Actiune, Aventura, SF
Producator(i): Mark Stay, Jon Wright
IMDB: 4.5
Regia: Jon Wright
Actori: Gillian Anderson, Ben Kingsley, Callan McAuliffe

loading...

Un cvartet de copii combaterea invadatori Android de la spațiul cosmic în amiabil dacă previzibile Robot Overlords. Director britanic Jon Wright (chinuit, Grabbers) și producător Piers Tempest au investit în mod înțelept, în timp repetitii cu cei patru de bază a tinerilor duce care dețin propria lor împotriva veteranilor Gillian Anderson și Ben Kingsley. Efectele doar adecvate Dr. Cine-nivel, cu toate acestea, trădează cu buget redus mai vizibil. Chiar și așa, dacă de marketing poate gestiona asteptarile pentru publicul de familie, acest lucru ar putea face scoata niste bani din fereastra de eliberare din dreapta.

Setați undeva în viitorul nu prea îndepărtat-într-un oraș la malul mării anonim britanic (filmarea Robot Overlords a avut loc în principal în Irlanda de Nord și Insula Man), povestea se desfasoara la trei ani după o armată de roboți amenințător au stabilit o stare de asediu strict, la nivel mondial. Cele Mechno creaturile oferă door-to-door rații de supraviețuire de bază, dar oricine care se aventurează în afara se vaporizat, un fel de modul în care lucrurile ar fi dacă propus programul de livrare drone Amazon a mers rogue. Toată lumea are un dispozitiv de urmărire implantat în capul lor, astfel încât roboții vor ști dacă cineva încearcă să se aventureze în afara. Scopul real al misiunii invadatorilor “este revelat numai în ultimul act.

Connor, un copil de 10 ani, a pierdut tatăl său la scurt timp după invazia, Robot Overlords, iar acum locuieste cu adolescent Sean (Aussie Callan McAuliffe, The Great Gatsby) și mama lui Sean Kate (Gillian Anderson), un fost profesor de liceu limba engleză. Tatăl lui Sean Danny (Steven Mackintosh) este MIA, presupus mort, de când a plecat să se alăture Rezistenței.