Robin Hood (2010) Film Online Subtitrat

Gen: Actiune, Aventura, Drama
Producator(i): Brian Helgeland
IMDB: 6.7
Regia: Ridley Scott
Actori: Russell Crowe, Cate Blanchett, Matthew Macfadyen

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

E sfârşitul secolului 12, iar Robin Hood se întoarce în satul său din nordul Angliei după ultima sângeroasă cruciadă. La sosire, nobilul şi servitorul său credincios descoperă abuzurile săvârşite de şeriful din Nottingham, aşa că va fi nevoie de toată priceperea militară şi şiretlicurile posibile pentru a-şi elibera oamenii de sub influenţa nocivă a acestuia. În acelaşi timp, vajnicul Robin ajunge cumva să câştige inima frumoasei Lady Marian, rămasă de curând văduvă.

cest război a extinde până când, în cuvintele sinopsis al filmului, “va schimba pentru totdeauna echilibrul puterii mondiale.” Asta nu e tot; “Robin va deveni un simbol etern al libertății poporului său.” Nu e rău pentru un om care, printr-un acord general, nu a existat. Cu toate că diverse bandiți obscure și ne’er-do-fântâni inspirat balade antice despre o astfel de figură, imaginea noastră despre el este în mare măsură o ficțiune din secolul al 19-lea.

Și ce? Pentru un ban in, pentru o lira. După moartea lui Richard, Robin Hood ridică, arme și câmpuri o armată pentru a respinge o armată franceză ca aterizează pe o plajă englezesc în ambarcațiunile de lemn care arata uncannily cum ar fi purtători de trupe Al doilea război mondial din Normandia. oamenii lui, spade inarmati, susținuți de arcasi, protejate de săgeți inamice prin scuturile lor, să se angajeze inamicul într-un ultim act dedicat aproape în întregime CGI non-stop și carnagiu tur de forță în care războinici se luptă în alarme confuze și excursii, iar Russell Crowe apare frecvent în prim-plan pentru a lovi pe cineva.

Ulterior, se pare că, Robin pensionate miliția lui și sa retras pădurea Sherwood pentru a juca tag-ul cu Friar Tuck. Asta e cel mai bine ghici mea; la sfârșitul filmului ne informează, “și așa legenda începe”, lăsându-ne cu impresia am intrat mai devreme.