Road to Paloma (2014) Film Online Subtitrat

Gen: Drama, Thriller
Producator(i): Jason Momoa, Robert Homer Mollohan
IMDB: 6.1
Regia: Jason Momoa
Actori: Tye Alexander, Henree Alyse, Lisa Bonet

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

În jurul valorii de echitatie împrejurimi pitorești din America de Vest pe motocicleta lui în timp ce urmăriți de o pereche de agenți federal, taciturn Wolf cârlige în curând cu numerar (co-Scripter Robert Homer Mollohan), un vagabond cu un talent pentru a intra în necazuri. În timpul călătoriilor lor se angajează într-o serie de aventuri picaresc, inclusiv o oprire la un club de striptease, angajarea într-o încăierare gol-ciolan pentru a ridica niște bani in Road to Paloma, iar în cazul lui Wolf așternut o femeie frumoasă (Momoa lui soț viața reală, Lisa Bonet) a cărui mașină el reparat.

De asemenea, lup intră în contact cu sora lui (Sarah Shahi) și tatăl său indian de rezervare polițist (Wes Studi), cu toate că acesta din urmă nu este în măsură să-l ajute să iasă din situații neplăcute.

loading...

In ciuda premisa melodramatică, filmul Road to Paloma este incontestabil low-cheie în stilul său, cu Lup părând mai puțin ca un om care încearcă cu disperare să se sustragă de captare decât un tip care pur și simplu pentru un Joyride. În timp ce el are o prezență fizică incontestabil carismatic, The underplaying Momoa este mai puțin eficientă în transmiterea angoasă existențială a personajului său.

Reminiscență din 1969 Spune-le Willie Boy este aici minus suspans, filmul Road to Paloma rătăcește de-a lungul de la un episod la altul fără ca vreunul dintre ei face o impresie puternică. Cu toate că directorul ageamiu afișează un fler pentru efecte vizuale atmosferice, care beneficiază de ajutor în mare parte de cinematografie superba Brian Mendoza, care face uz deosebit de fin de amurg, mecanicii de povestiri eficiente par dincolo de el in filme online Road to Paloma.

Încordare cu putere pentru o calitate mitică și de a ajunge la o concluzie predictibil melancolic, violent, Road Paloma, în principal apare ca un vehicul stea proiect vanitatea. Pentru a aprecia mai deplin talentele lui Momoa, ar fi mai bine sfătuiți să verifice în munca sa fin pe seria Sundance actuală Red Road.