Rivalitate şi adrenalină – Rush (2013) film online subtitrat

Gen: Actiune, Biografie, Drama
Producator(i): Peter Morgan
IMDB: 8,2
Regia: Ron Howard
Actori: Chris Hemsworth, Olivia Wilde, Daniel Brühl, Alexandra Maria Lara

loading...

Vine un moment în viața de zi cu critic când te afli merge împotriva curentului de opinie, stabilit în derivă prin incapacitatea de a aprecia altceva toată lumea este gaga pentru. Este un sentiment foarte diferit de simpatie altceva toată lumea disprețuiește. Dar, așa cum am privi la ratingul de 90% pozitiv sau așa mai departe Rotten Tomatoes, tot ce pot face este să ia o respiratie adanca si spune, “Numele meu este Susan și eu sunt o disliker” Rush Rivalitate şi adrenalină”.”

Nu este un hater, te superi. Nici un film oferind una dintre aceste zgârie-nori Aussie musclebound cunoscut sub numele de frații Hemsworth (aceasta are Chris, alias Thor, nu Liam aka Miley Cyrus “ex) poate fi de rău. Fac admira o urmărire de mașini bun, dacă în “Smokey și Bandit” sau în original “The Fast and Furious”, și aparițiile mele de doua cifre ale “Shot palmă” și “Nord Dallas Forty” atestă fascinația mea cu filme, dar sport numai dacă play off-câmp între personaje este la fel de convingătoare ca și concursul pe teren. În cazul “Rush”, a fost imediat evident că a existat o suprafață formulă șmecher agățându-se de această excursie cinematografică. Iar pentru mă, că a fost un turnoff.

“Rush Rivalitate şi adrenalină” este bazat pe povestea adevarata a Formula One adversari James Hunt, un cuceritor de rock-star-rău-băiat Brit, și Niki Lauda, ​​un austriac tersely pragmatic cu zero abilități sociale și un deget mijlociu mancarimi, deoarece acestea s-au întrecut pentru 1976 titlul campionat mondial. Dacă știți ceva despre aceste două nu-destul-domnilor, este că le va fi testat extrem atunci când tragedie lovește la viteze aproape de 200 mph. Mult laudă deja a fost îngrămădit la regizorul Ron Howard, nu este străin de filme, auto tematice atât ca regizor (“Grand Theft Auto”) și un actor (“American Graffiti”) – pentru străduindu-se să capta fiorul visceral al sportului.