Riot (2015) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Revolta dupa gratii
Gen: Actiune
Scenariu: John Lyde, Spanky Dustin Ward
IMDB: 5.1
Regizor(i): John Lyde
Actori: Dolph Lundgren, Danielle Chuchran, Matthew Reese

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

Este acel moment al lunii din Riot, din nou, în momentul în care un alt film Dolph Lundgren VOD apare. Nu sunt ei lunar acum? Nu știu, omule, eu nu pot ține într-adevăr în sus. Nu sunt sigur ce această dungă de filme online Riot este vorba. Am citit unele dintre Fanboys Lundgren a specula că aceste filme sunt pentru a finanța cheltuielile de trai pentru Los Angeles, deoarece “acel tip de zonă nu este ieftin”. Raționamentul în fața acestei din fanboy înțelegere a fost că Lundgren trecea printr-un divorț și că acestea nu sunt ieftine, fie.

Sper că e nici, pentru că e greșit să apară în mod deliberat în filme de gunoi, așteptând fanii să plătească pentru ele, de două ori mai asa ca atunci cand fata ta este fata si centru de pe capac, în ciuda timpului minim goale pe ecran. Este un alt con.

loading...

Ne-am mai fost aici. Un om numit Jack din Riot piatră infiltrează drumul său în închisoare, în scopul de a obține medievale pe o crimă care a ucis Kingpin soția lui. Actorul principal aici este Matthew Reese și Kingpin este Chuck Liddell, jucând Balam, care trăiește ca un “rege” în interiorul zidurilor închisorii. El are paznicii sub degetul mare și, aparent, întregul județ în jurul închisorii. El este, de asemenea, un rus, pentru că tu știi, ei trebuie doar sa fie baietii rai – zero puncte pentru originalitate acolo, cât de multe naționalități sunt acolo în lume? În altă parte, Lundgren continuă cu experimentarea lui ca actor, jucând un aspirator pușcăriaș podea timid, care este mai în vârstă și mai înțelept și acolo pentru a viziona spatele lui Stone. Este un rol diferit pentru Lundgren, nu omul tău tare tipic in Riot. Danielle Chuchran apare la fel de bine ca un condamnat de sex feminin, cu propria ei agendă.

Voi primi puținele lucruri decente din drum mai întâi aici. Acum, spre deosebire de Bruce Willis, care apare în filme ca acest lucru cu un complet morocănoasă “Nu-mi place toate nenorociților” uite, Lundgren ca de obicei pune efort în interpretarea sa, ceea ce nu este de a spune că omul a dezvoltat într-un dramatic. Există, de asemenea, unele așa-așa că scenele de luptă, care într-un film la fel de rău ca acest lucru este, probabil, o realizare, de exemplu, există coregrafii bune și mici camere agitare. Pentru a ușura, de asemenea, plictiseală, Danielle Chuchran este la fel de fierbinte ca dracu ‘.