Ride Along – Un poliţist şi jumătate (2014) Film Online Subtitrat

Gen: Actiune, Comedie
Producator(i): Greg Coolidge, Jason Mantzoukas
IMDB: 6.1
Regia: Tim Story
Actori: Ice Cube, Kevin Hart, Tika Sumpter, Dragoş Bucur

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

loading...

“Ride Along – Un poliţist şi jumătate” într-adevăr nu este de mult un film, dar calitatea care face cea mai mare parte watchable, și, ocazional, plăcută, este faptul că se pare să știe că nu este de mult un film, și nu împinge împotriva acest fapt prea mult. Linia de jos aici este, dacă ești un fan al stand-up comedy halbă de dimensiuni motormouth Kevin Hart, esti probabil să se distreze cu acest lucru. Doar nu merg în căutarea pentru un film cu personaje credibile sau o poveste prea implică.

Într-adevăr, “Ride Along – Un poliţist şi jumătate”, subliniază de mai multe ori că ceea ce este este un comedically repornit “Training Day”, de data aceasta cu încruntându dar Cube Teddy-urs de gheață în rolul Denzel și Hart … ei bine, nu poți spune el este în rolul Ethan Hawke. Hart joacă Ben, un agent de securitate școală (prelegerea sa sejur în școală la un recalcitrant high-Schooler este un punct culminant comedie timpurie a filmului Ride Along) dornici să-l facă în cadrul Academiei de Poliție, astfel el poate propune în mod corespunzător la prietena lui Angela (Tika Sumpter), care își propune, de asemenea, să facă în mod frecvent cunoștință cu un apendice, sau este o persona, el numește “The Black Hammer.”

În timp ce Ben poate fi o, um, instrument în sacul din filmul Ride Along, e un cârpaci aproape isteric și uneori chiulangiu în afara ei (el este într-adevăr în on-line shooter-jocuri de noroc). Prin urmare, fratele Angela James nu crede Ben este un viitor-in-law vrednic. Și, desigur, James este personajul Cube, un detectiv dur de biți, care este gata să meargă necinstiți în căutarea unui Atlanta pivotului vazut niciodata criminalității care merge de numele … așteptați pentru ea … “Omar.” Oooh. După un argument încălzit în care stupid Ben cade peste tot se a dovedi James “ipoteze despre greșit lui șchiopătat, James face Ben o oferta shifty: plimbare de-a lungul într-o zi în James” viata pe forță, și a vedea cum a deține până Ride Along.