Resident Evil: Retribution (2012) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Resident Evil Răsplata
Regia: Paul W.S. Anderson
Actori: Milla Jovovich, Sienna Guillory, Michelle Rodriguez, Ofilio Portillo, Johann Urb, Aryana Engineer
Anul: 2012
Gen: Actiune, Groaza, SF
Durata: 96 minute
IMDB: 5.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Trailer Resident Evil: Retribution


Review Resident Evil: Retribution

T-virusul creat de Umbrella Corporation continuă să facă ravagii pe Terra, transformând populația globului în legiuni de strigoi care ucid tot ce mișcă. Ultima și singura speranță a speciei umane, Alice (Milla Jovovich) se trezește la viață in interiorul buncărului impenetrabil. Unde Umbrella Corporation își desfășoară sinistrele experimente.

În încercarea extrem de riscantă de a evada din acest complex vast, utilat cu inaltă tehnologie. Alice beneficiază de ajutorul unei echipe de comando de elită, împreună cu care își croiește cu greu drumul printre ruinele orașelor Tokyo, New York, Moscova și Washington, D.C. Pe drum ea va avea o serie întreagă de revelații stupefiante, care îi vor schimba fostele convingeri și perspectiva asupra lucrurilor. Cu ajutorul unor noi aliați dar și a unor prieteni mai vechi. Alice își regăsește motivația de a lupta pentru supraviețuirea unei lumi care devenise ostilă și se îndrepta spre prăpastie. Numărătoarea inversă incepuse.

Alături de Milla Jovovich îi vom revedea pe Michelle Rodriguez (Avatar), Kevin Durand (Robin Hood, “Lost”), Sienna Guillory (Resident Evil: Apocalypse, Resident Evil: Afterlife). Shawn Roberts, Aryana Engineer (Orphan), Colin Salmon (Resident Evil), Johann Urb (2012). Ca și pe Boris Kodjoe și Li Bingbing (Snowflower and the Secret Fan).

Am vazut acest film la cinema si pot sa spun ca scenariul a fost foarte prost gandit in afara de efectele 3D care au fost putin spectaculoase in unele momente dar nu a fost mai nimic de capul lui.Aveam mai multe asteptari de la acest film insa m-a dezamagit foarte tare.Dar trebuie sa recunosc ca zombii au fost bine realizati.Pe parcursul vizionarii o sa vedeti numai bataie,impuscaturi si pe Alice(Milla Jovovich) cum le tabaceste fundurile la zombi.