Resident Evil: Extinction (2007) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Resident Evil Dispariția
Regia: Russell Mulcahy
Actori: Milla Jovovich, Ali Larter, Oded Fehr, Spencer Locke, Ashanti, Joe Hursley, Christopher Egan, Linden Ashby
Anul: 2007
Gen: Actiune, Groaza, SF
Durata: 94 minute
IMDB: 6.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Trailer Resident Evil: Extinction


Review Resident Evil: Extinction

A sosit sfârșitul lumii…

Experimentul legat de Virusul-T, pus la cale de Umbrella Corporation, a devastat lumea transformând populația în cete de zombi cu apucături de prădători.

Resimțind nesiguranța orașelor, Carlos Olivera (Oded Fehr) și L.J. (Mike Epps). Impreună cu supraviețuitorii Claire (Ali Larter), K-Mart (Spencer Locke) și Betty (Ashanti). Au adunat un grup de supraviețuitori cu care au format o echipă paramilitară, traversând șoselele pustii ale deșertului. Scopul lor este să-și găsească semenii în viață… cei care nu au fost contaminați. Au dat însă peste alte creaturi care populează acum deșertul: strigoii – iar pentru a se proteja de ele, le trebuie zeci de arme, mii de cartușe și câteva aruncătoare de flăcări.

Ascunse în Nevada, la poalele unui releu părăsit de transmisii radio, se află birourile strălucitoare și laboratoarele de cercetare ale Umbrella Corporation. Având acces la satelitul de supraveghere în timp real, dr. Isaacs (Iain Glen) poate monitoriza echipa în orice moment. Dar ceea ce caută el, de fapt, este o ființă care reprezintă nu numai cheia descoperirii antidotului. Ci și esența cercetărilor întreprinse la Umbrella: Alice.

Anterior sechestrată la Umbrella Corporation, Alice a fost supusă la experimente biogenice care i-au modificat genele dându-i puteri și simțuri supranaturale. Suferind transformări de la un minut la altul și trădată de propriul ADN, modificat prin ingineriile celor de la Umbrella, Alice însoțește din umbră grupul de supraviețuitori pentru a-l proteja până intr-o poziție unde ar putea fi în siguranță.