Resident Evil: Afterlife (2010) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Resident Evil Viața de apoi
Regia: Paul W.S. Anderson
Actori: Milla Jovovich, Ali Larter, Wentworth Miller, Spencer Locke, Norman Yeung, Ray Olubowale
Anul: 2010
Gen: Groaza, Aventura, Actiune
Durata: 97 minute
IMDB: 5.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Trailer Resident Evil: Afterlife


Review Resident Evil: Afterlife

Acțiunea filmului Resident Evil: Viața de apoi începe la patru ani după izbucnirea epidemiei cu virusul T. Creat inițial de Umbrella Corporation pentru a combate îmbătrânirea și bolile nervoase. Din păcate, efectul colateral al acestui virus este acela de a reînvia celulele moarte. Transformând-o pe gazdă într-un zombie fioros. Răspândindu-se în toată lumea, virusul a transformat totul într-un coșmar de nerecunoscut. In care înmulțirea alarmantă a morților-vii pune în pericol pe puținii oameni care au mai rămas pe suprafața Terrei.

Reluând subiectul de unde a rămas ultimul film din serie, Resident Evil: Viața de apoi ne-o prezintă pe Alice în Japonia, conducând, cu puteri supraomenești, o armată de clone ale propriei sale făpturi împotriva vechiului său dușman, președintele companiei Umbrella, Albert Wesker. Lăsându-l pe Wesker în ghearele morții, după o luptă cumplită, în care și-a pierdut armata și puterile, Alice zboară acum într-un avion de două locuri spre ținuturile înghețate și sălbatice ale Alaskăi. Scopul ei este să găsească supraviețuitori în misterioasa Arcadie—aparent singurul loc de pe Pământ în care nu a pătruns T-Virus.

Dar, după cât se pare, Arcadia nu este pământul făgăduinței, iar singurul semn de viață din acest ținut este fosta sa camaradă de arme, Claire Redfield (Ali Larter), care suferă acum de amnezie totală. Târând-o pe Claire după ea, Alice continuă să caute soluții, iar asta o conduce spre orașul Los Angeles, unde întâlnește un grup de supraviețuitori baricadați într-o fostă închisoare, care încearcă cu disperare să țină piept unei armate de zombi. Aici, ea află că Arcadia poate fi mai aproape—dar și mai periculoasă— decât a crezut.