Reservoir Dogs (1992) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Profesioniștii crimei
Regia: Quentin Tarantino
Actori: Tim Roth, Chris Penn, Harvey Keitel, Michael Madsen, Quentin Tarantino
Anul: 1992
Gen: Thriller, Crima
Durata: 99 minute
IMDB: 8.4

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Filmul Reservoir Dogs are una dintre cele mai bune aruncă ai putea imagina, condus de legendarul tip dur vechi Lawrence Tierney, care a fost și în afară de închisoare, atât pe ecran și în viața reală. El este incapabil să rostească o silabă care sună neautentic. Tierney joacă Joe Cabot, un criminal cu experiență, care a adunat o echipa de escroci pentru un jaf de diamante mare. Cheia pentru planul său este faptul că asociații săi nu se cunosc între ei, și, prin urmare, nu poate țipa dacă sunt prinși. El numește-le de pe o diagramă de culoare: Dl albă, dl Orange, dl Blond, dl roz, și așa mai departe. Dl Pink nu-i place numele său. “Ai noroc că nu este domnul Galben”, Tierney rașpele din Reservoir Dogs.

Scena de deschidere are o camera nesfârșit înconjoară, ca baietii dure aprinde țigările și bea cafea într-unul din acele locuri în care tabelele sunt Formica și chelnerițe scrie comanda pe un check Guest verde și alb. Ei susțin, gluma si b.s. reciproc, prin nori groși de fum; e ca si cum “The Jurnaliștii sportivi de libertate.” Există o discuție amuzantă de basculare. Apoi au ieși din restaurant, și sunt introduse în deschiderea de credite, așa cum au mers amenintator spre aparatul de fotografiat. Ei au fețe mari: a glowering Michael Madsen; receptiv Tim Roth; Chris Penn, gata pentru orice; Tierney, cu un camion Mack a unei căni; Harvey Keitel, a căror prezență într-un film crimă este ca un bun de tipar.

loading...

Filmul Reservoir Dogs se simte ca aceasta va fi grozav, dar scenariul lui Tarantino nu are multe curiozitate despre aceste tipi. El are o idee, și are încredere ideea de a conduce parcelei.

Ideea este că băieții dure in filme online Reservoir Dogs, cu excepția Tierney și deranjat Madsen, sunt în mare parte bluffers. Ele nu sunt bune la ei înșiși manipulare în situații disperate. Vom vedea crima mantuiala în flashback-uri. Tarantino are un mod de încredere, cinetică de acțiune filmare – tipi alergau pe stradă, lupte arma, sânge și țipete. Apoi centre acțiunea în depozit, în cazul în care Madsen sadic jucării cu caracter crede el că este un polițist, iar filmul se termină pe o pereche de note de justiție poetică oribil.

Una dintre descoperirile din film Reservoir Dogs este Madsen, care a făcut o mulțime de a acționa de-a lungul anilor (el a avut un rol bun în “The Natural”), dar aici apare cu un fel de prezență ecran foarte amenințătoare doar câteva actori realiza; el poate sa joace cu temut Tierney, și-mi aduce aminte un pic de o foarte medie Robert De Niro. Tarantino însuși este, de asemenea, interesant ca actor; el ar putea juca raufacatori nebuni mari.

În ceea ce privește filmul Reservoir Dogs, mi-a plăcut ce am văzut, dar am vrut mai mult. Știu povestea din spatele filmului – Tarantino promovat proiectul de la zero, pe talent și nerv – și cred că este destul de o realizare pentru o prima-timer. Acesta a fost realizat cu un buget redus. Dar partea care are nevoie de muncă nu a costat bani. Este scenariul. După ce a creat personajele și modelat conturul, Tarantino nu face mult cu personajele sale, cu excepția a le permite să vorbească prea mult, mai ales atunci când acestea ar trebui să fie în stare de inconștiență la șoc și pierderea de sânge.