Requiem for a Dream (2000) Film Online Subtitrat

Regia: Darren Aronofsky
Actori: Marcia Jean Kurtz, Christopher McDonald, Marlon Wayans, Mark Margolis, Ellen Burstyn, Jared Leto
Anul: 2000
Gen: Drama
Durata: 102 minute
IMDB: 8.4

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Ceea ce este fascinant la “Requiem for a Dream”, noul film al lui Darren Aronofsky, este cât de bine se descrie stările mentale ale dependenților de sale. Atunci când utilizează, se deschide o fereastră pentru scurt timp într-o lume în care totul este corect. Apoi alunecă închis, și viața se reduce la o căutare pentru bani și droguri să-l deschidă din nou. Nimic nu mai e la distanță la fel de interesant.

Aronofsky este director care a făcut halucinant “Pi” (1998), despre un geniu paranoic care pare la un pas de a descoperi cheia – bine, Dumnezeu, sau bursa, sau orice altceva călăilor săi imagina. Filmul, realizat pe un buget mic, a fost uimitor în modul în care a sugerat prismă schimbarea eroul său a realității. Acum, cu resurse mai mari, Aronofsky aduce un nou impuls filmul de droguri prin încercarea de a reproduce, prin aparatul de fotografiat subiective, cum se simt personajele sale, sau doresc să se simtă, sau teama de a simți in Requiem for a Dream.

loading...

După cum se deschide filmul Requiem for a Dream, casnică este înlănțuirea de televiziune ei la radiator. Nu e de folos. fiul ei îl eliberează, și roțile ea pe stradă într-o casă de amanet. Aceasta este o rutină regulată, ne-am adunat; nimic în casa mamei sale este o sursă potențială de fonduri pentru bani de droguri in Requiem for a Dream. Prietena fiului și cel mai bun prieten sunt atât dependent, de asemenea. Deci, este mama: la televiziune și zahăr. Noi recunoaștem actorii, dar abia. Sara Goldfarb (Ellen Burstyn) este gras și roșu la față în rochii casa ei desfundat; în cazul în care tocmai ați văzut-o în reînviat “Exorcistul”, aspectul ei va veni ca un șoc. fiul ei Harry (Jared Leto), este suptă și bântuit; astfel încât este prietena lui Marion (Jennifer Connelly). prietenul său Tyrone este jucat de Marlon Wayans, care și-a pierdut toată energia și cockiness de persoana sa benzi desenate și este pur și simplu încearcă să supraviețuiască într-o manieră rezonabilă. Tyrone suspecți, în mod corect, că el are probleme, dar Harry este mai.

Viața lui Sara trece la pensie modestă. Ea se alatura celorlalte babele din fața clădirii lor, în cazul în care linia de sus scaunele de gazon la soare. Ea e dependent de un joc spectacol a cărui gazdă (Christopher McDonald) conduce publicul în scandând “Avem un câștigător!” E o dulce femei, naive care primeste un telefon de gunoi care o induce în eroare în gândire ea poate fi un oaspete potențial pe spectacol. Ea obsedează despre purtarea rochia ei roșie favorit, și devine pastile dieta de la medic pentru a ajuta la ei piardă în greutate.

Ea își pierde in greutate, si, de asemenea, mintea ei. “Pastilele nu funcționează atât de bine mai”, ea se plânge de farmacist, și apoi începe să se dubleze modul ei de folosire in filmul Requiem for a Dream. Medicul ei nu este chiar acordând o atenție atunci când se plânge cu îndoială despre halucinații (frigider a început să-i amenințe). Intre timp, Harry vorbește despre Marion o scor mare, care ar fi “să ne înapoi pe pistă.” Tyrone se poate vedea că Harry este acesta pierde, dar Marion, sub vraja lui Harry, in Requiem for a Dream, are sex cu un psihiatru (Sean Gullette, stea de “Pi”) și este în cele din urmă se vinde pentru petrecerea burlacilor gang-gropes.

Aronofsky este fascinat de modul în care aparatul foto poate fi folosit pentru a sugera cum personajele vedea lucrurile. Tocmai am terminat o analiză împușcat-de-shot-al lui Hitchcock “The Birds” la Festivalul de Film de la Virginia; el face același lucru, arătându-ne câteva lucruri și să ne nega altora, ca să se mai întâi cufundat într-o stare subiectivă și apoi trase înapoi la obiectivitate, cu un strop de realitate rece in filme Requiem for a Dream.

Aici Aronofsky folosește closeups extreme pentru a arăta medicamente care acționează asupra personajele sale. În primul rând vom vedea pastile, sau fix, de umplere a ecranului, pentru că acesta cuprinde toate caracterele pot gândi. Apoi injectare, înghițire sau sniffing – pentru că șterg din lume in Requiem for a Dream. Apoi pupilele ochilor lor dilate. Toate făcut cu exagerare acută de sunete.

Aceste secvențe sunt făcute în mișcare rapidă, pentru a arăta cât de repede droguri avea efect – și modul în care dezamăgitor curând ei se estompeze. Timpii de-între marginea spre disperare. Aronofsky taie între mamă, un prizonier al ei pastile de apartamente și dieta, iar celelalte trei. Devreme în film Requiem for a Dream, într-o tehnică nu am văzut mai înainte, el folosește un ecran divizat în care spațiul de pe ambele părți sunt disponibile la alte (Sara și Harry au fiecare jumătate a ecranului, dar mișcările lor intră în jumătăți celuilalt ). Aceasta este o modalitate eficientă de a le arăta singuri. Mai târziu, într-o secvență de închidere virtuoz, el taie între toate cele patru personaje principale, deoarece acestea carenă spre destinația lor finală.