Repentance (2013) Film Online Subtitrat

Regia: Philippe Caland
Actori: Anthony Mackie, Selma Pinkard, Mike Epps, Forest Whitaker, Sanaa Lathan
Anul: 2013
Gen: Drama, Groaza, Thriller
Durata: 90 minute
IMDB: 4.7/10 din 515 voturi

loading...

Regizat de cineast francez / libanez Philippe Caland (box Helena), thrillerul psihologic vipaka, care este stabilit în New Orleans, să ia titlul de la un sens pe termen budist Karma, o temă majoră în film Repentance, care vine cu câteva emoții și o Twist, dar, din păcate căzut scurt de așteptările noastre. Pe de o parte, a fost minunat pentru a vedea caractere negre în acest fel de poveste, și în acest gen specific, dat fiind faptul că acest lucru nu se întâmplă destul de des; Asta singur, a făcut-o răcoritoare. Dar, pe de altă parte, filmul pare mulțumit cu amestecare cu alte thrillere psihologice similare, și într-adevăr oferă nimic nou pentru a stimula categoria de filme care face parte.

Thomas Carter, interpretat de Anthony Mackie, a devenit un autor de renume de o carte care povestește experiența sa apropiat de moarte, după un accident de mașină de cinci ani înainte, care a fost cauzată de el de conducere în stare de ebrietate, cu fratele său (jucat de Mike Epps) în masina cu el. Thomas, care este, de asemenea o viață-antrenor, începe consiliere un om pe nume înnebunită de durere de Angel (Forest Whitaker), care este doliu la moartea mamei sale. Când Îngerul începe sesiune de terapie cu Thomas, in Repentance, am descoperi în curând necazurile lui psihosomatice, înrădăcinate în un trecut misterios, care nu este imediat ne-a revelat, conduc publicul să creadă că există cu siguranță mai mult durerea lui nerezolvate.

Sanaa Lathan joacă Thomas soția (Mackie lui) Maggie. La suprafață, ele par a fi într-o căsnicie iubitoare și stabil, dar cupluri lor fericit lovește o piatră, de îndată ce Thomas fratele Ben (Mike Epps) sa prăbușit casa lor fericit, neanunțat, cu planuri de a rămâne pentru o sumă nedeterminată de timp . Ben este albastru-guler, oaia neagră a doi, și simți că Ben știe ceva rușinos despre fratele său, și că, probabil, drept-dantelat, autor de succes / Repentance / de viață antrenor nu este omul spiritual-renascentist, care se prezintă el însuși a fi. Există inițial unele mister înconjoară inițiale secvențele aparent non-corelarea, ca este introdus fiecare caracter cheie, care ajuta la mentinerea publicul interesat și angajat, în timp ce lucrați pentru a lega toate piesele împreună, și de a înțelege în cazul în care narațiunea general este poziția din Repentance.

Curând, opritor sus suspans, client bolnav psihic Thomas, Angel, îl răpește, îl ia prizonier, și începe torturarea Thomas, ca un mijloc să-l forțeze să mărturisească îndoieli trecut, folosind învățăturile proprii consilierului împotriva lui, în esență, oferindu-i un gust de propriul medicament. In Repentance, inițial nu este foarte clar ce motivația reală lui Angel este (va fi până la sfârșitul filmului, într-o poftă de mâncare de așteptat), Thomas, legat de un scaun lui Angel, în cele din urmă pesteri in a chinuri lui Angel, și, treptat, începe să-și mărturisească lui păcatele din trecut, de la o secvență la alta, de la copilărie prin maturitate, cu Angel * încurajare. *

Cu fiecare minut care trece, devine evident că există o foarte specifice mărturisire că Angel vrea de la Thomas, deși, din păcate pentru Thomas, el nu este deloc sigur ce anume este de Angel vrea. Deci, el pur și simplu începe mărturisește tot ce se numește păcat că a comis de la tinerețe, dezvăluind tot ce poate aminti despre fiecare, in Repentance, în speranța că unul dintre ele este crima că Angel vrea să-l auzi recunoasca, ceea ce duce la o eventuală Big arată că aparent amelioreaza înger de povara pe care este la baza durerea lui. Aparent convingatoare pe hârtie, este regretabil că acest calibru de actori, filmul ratează o ocazie minunata de a împinge într-adevăr plicul, luarea unor riscuri cu genul, în loc să se bazeze pe toate-prea tropilor familiare, care ar fi făcută pentru filmul Repentance fel de mult mai revigorant și angajarea că inițial își propune să fie.