Remember the Titans – Titanii (2001) film online subtitrat

Bazat pe o poveste reală, „Remember the Titans” urmăreşte evenimente dramatice ce au avut loc în Alexandria, Virginia, în 1971, când un antrenor de fotbal afro-american, Herman Boone (interpretat de laureatul la Oscar Denzel Washington), a fost angajat pentru a antrena o echipă de liceu închegată, dar polarizată rasial, echipa numită T. C. Williams Titans.
Supărat, încăpăţânat şi rigid, Boone are parte de o întâmpinare neprietenească din partea membrilor echipei, dar şi de o relaţie stranie cu antrenorul secund, Bill Yoast (Will Patton), un antrenor alb, mai în vârstă şi cu tradiţie în a câştiga.
Când cei doi reuşesc să treacă peste ignoranţă şi descoperă cât de multe lucruri au în comun – integritate, onoare şi un puternic spirit etic – ei lucrează împreună pentru a transforma un grup de jucători ce nu se puteau concentra într-o echipă învingătoare alcătuită din tineri responsabili. În cursul acestui proces, ei de asemenea unesc o comunitate şi se asigură că Virginia îşi va aminti întotdeauna de Titans.

Gen: Biografie, Drama, Sport
Producator(i): Gregory Allen Howard
IMDB: 7,7
Regia: Boaz Yakin
Actori: Denzel Washington, Will Patton, Wood Harris

Sursa 1:

loading...

Sursa 2:

Sursa 3:

Sursa 4: