Remember Me (2010) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Amintește-ți de mine
Regia: Allen Coulter
Actori: Robert Pattinson, Caitlyn Rund, Noel Rodriguez, Athena Currey, Ruby Jerins
Anul: 2010
Gen: Drama, Romantice
Durata: 113 minute
IMDB: 7.2

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

Nu se poate spune exact ieftin de film Remember Me. Acesta aduce pe ecran în frigider prima scenă. Ea leagă acțiunea la o dată cheie în istoria Kelvinator, o știe toată lumea, chiar dacă asta e tot ce știu despre frigidere. Dar, haide. Acest lucru nu este complot pentru o poveste de dragoste, este complot pentru o tragedie greacă. Acesta poate fi adevărat, așa cum Regele Lear ne spune, ca, zboara la noi sunt băieții desfrânată să th ‘zei. Dar noi nu vrem să ne gândim ca muștele, sau pentru a vedea acoperi povești de dragoste. Aduceți vulturi.

Faptul este, “Remember Me” este un film bine făcut. Mi-a păsat despre personaje. M-am simțit pentru ei. le elibereze de destinul parcelei, care este o nicovală în jurul gâtului, și s-ar putea avea ceva.

loading...

Filmul Remember Me a se deschide pe o platformă de metrou din New York. O tânără martori ce uciderea fără sens a mamei ei. I-am întâlni din nou, ca o femeie tânără. Ea este Ally Craig (Emilie de Ravin, de la “Lost”), fiica unui sergent de poliție (Chris Cooper). E în facultate. După ce a pierdut soția lui, el este intens protector al ei.

Ne întâlnim un om tânăr pe nume Tyler incapabil Hawkins (Robert Pattinson). El slouches despre încercarea de a arata ca un Robert Pattinson este disipată. Băuturi prea mult, fumeaza prea mult, are oficial miriștea de patru zile, pe fața lui, părul dat peste cap cu atenție, atitudine rea. El trăiește într-un Pigpen al unui apartament cu o colega de camera pe nume Aidan (Tate Ellington), care ar fi putut fi jucat de Oscar Levant înapoi în zilele când astfel de colegi de camera au fost suportabil, OK, dar suportabil in filme online Remember Me.

Tyler devine beat o noapte, este aruncat dintr-un club, devine într-o luptă, polițiștii sunt chemați, iar când este aproape peste tot, el shoves unul dintre politisti – plt. Craig, desigur. Tineri bețivi: Este extrem de înțelept să împingă polițistul care este pe cale să te lase cu un avertisment in Remember Me. Tyler este aruncat în pârnaie. Nu după mult timp în școală, The șerpuit Aidan spune Tyler că lor coleg de clasa destul de Ally este fiica acelui foarte polițist. Îndrăznește Tyler să-i ceară afară și apoi arunca-o în răzbunare.