Regression (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Alejandro Amenábar
Actori: Ethan Hawke, Emma Watson, Devon Bostick, Aaron Abrams, David Dencik, Peter MacNeill
Anul: 2015
Gen: Thriller, Mister, Groaza
Durata: 106 minute
IMDB: 5.8

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Acţiunea peliculei Regression are loc în Minnesota anului 1990. Detectivul Bruce Kenner (Hawke) investighează cazul tinerei Angela (Watson), care şi-a acuzat tatăl, pe John Gray (David Dencik), de crime inimaginabile. Când John îşi mărturiseşte pe neaşteptate crimele – în mod bizar, căci îşi pierduse memoria – este adus un psiholog, dr. Raines (David Thewlis) pentru a-l ajuta să-şi reamintească totul… ceea ce descoperă însă duce la un mister terifiant cu ramificaţii mult mai complexe.

loading...

“Regression” este o alegere riscantă de titlu de la un director a cărui operă cele mai recente a căzut scurt de glorii trecute, înființarea punchlines critice mult prea evidente în caz de declin în continuare. Deci, este deprimant că Alejandro Amenabar a șasea caracteristică – și primul său de la nebunie nobil overreaching din 2009 “Agora” – este cel mai puțin de caracter lui și mai puțin ambițioasă până în prezent. Returnarea Helmer spaniol pe teritoriul psychothriller umbră a operei sale anterioare, această poveste ar fi pe baza de fapt a suspiciuni satanice în mici-oras Minnesota este un material potboiler cel mai bun, amenințând spaimele mult twistier decât cele acesta oferă previzibil. Deși a evoluat, cu unele convingere transpirat de Emma Watson și Ethan Hawke – ca o victimă a mărturisit de abuz cult și polițistul agnostic investighează cazul ei – Regression – pic nu este nici suficient de neliniștitoare a lua în serios, nici suficient de lurid pentru frică-noapte indulgență. “Regresie” poate rep un avans comercial pe Amenabar dificil ultima excursie, dar diavolul va primi cea mai mare parte din cauza lui în auxiliare.

Pentru Hawke, filmul Regression urmează conducerea “Sinister” și “epurarea” în realizarea adecvarea prezenței sale ecran antsy pentru tariful nuanță-groază; pentru Watson, este un prim baie relativ undistinguished în gen film adult, chiar dacă unul care joacă în mod eficient pe (și de pe) vulnerabilitatea ei pe ecran deteriorate. Pentru Amenabar, cu toate acestea, caracteristica lui în limba engleză al treilea – o co-producție spaniolă-canadian, care urmează să fie distribuite Stateside de Radius-TWC – marchează o revenire destul de palid de pe partea întunecată a pus în așteptare pentru drama istorica Tony “Agora” si 2003 de Oscar problema filmul biografic “The Sea Inside.” Se poate reveni la tema realității sulimenit care legat “Teza”, “Deschide ochii” și povestea lui fantoma modern clasic “The Others”, dar a considerabil mai puțin de stimulare efect: Alert telespectatorii sunt oferite prea multe indicii în avans să fie luate pe deplin în prin estomparea său de perspectivă conștient și inconștient in filmul Regression.

Titlul se referă la o ramură inca controversata de psihoterapie, unul care foloseste hipnoza pentru a face pacientii retrăi experiențele cruciale trecut, descoperirea rădăcinile reprimate de traume în proces. Dezbatere apărut în anii 1990, în special, în jurul potențialului procedura de a fabrica amintiri, mai degrabă decât să le amintească. În mod corespunzător, stabilit în 1990 – care economisesc astfel detectiv intuitiv Hawke lui, Bruce Kenner, rigorile de cercetare on-line – “Regression” gropi o serie de amintiri caractere împotriva celuilalt utilizând acest punct straniu de incertitudine, ca poliție încerca să determine cine a violat ritualic și zguduit virginal în vârstă de 17 ani, Angela Gray (Watson). Separat de la familia ei, ea caută în schimb adăpost în biserică supravegheat de strictă reverendul Lothaire Bluteau lui, solemn din Regression.

Filmul Regression se deschide cu o mărturisire de la ei tata mecanic dezordonat John (David Dencik), deși admite, de asemenea, pentru a avea nici o amintire personală a crimei. Un fulger ceață, sonic amortit de first-person perspectivă ca el intră în stație este de ajuns pentru a anticipa dur-minded lipsa Kenner de credință în memoria lui Ioan. Introduceți Dr. Kenneth Raines (David Thewlis, nu fără pompon ca el ia banii și Mumbles), un psihanalist expert britanic într-un fel a cererii mai puțin în afara Minnesota, de a practica terapia de regresie pe tată și fiică deopotrivă. Ca amintirile lor se extindă in filme online Regression, o serie de alte partide sunt plasate sub control, inclusiv tineri coleg Kenner lui Nesbitt (Aaron Ashmore) și bunica retras Angelei Rose (Dale Dickey, merge all-in pe nebun-cat-doamnă dezordine).

Ca dovadă începe subliniind existența unui colectiv satanic larg răspândită în oraș, efectuarea sacrificii umane oribile la adunări negru-masă, schimburi poziþie proprii Kenner de la scepticism la păzit paranoia tras la față. Dacă ritmul narațiunii lui măsurat (și, desigur, forma trecut regizorului) telespectatorii de plumb au spus o revelație-schimbare axa sau inversare, nu este destul de viitoare, în timp ce un detaliu esențial whodunnit este dezvăluit în mod deschis cel puțin o jumătate de act prea devreme. Ca tensiunea pe adevărul îngrozitor slăbește, Amenabar cel puțin terenuri câteva simplu, inima-dătător de viață sperie de kitsch imaginile lui B-film Regression singur, de la urla amenințător motanii la adoratori ai diavolului negru-capișon integrala Mephisto machiaj – toate aprinse în neprimitoare corespunzător moda albastru-oțel de dp Daniel Aranyo.