Regele Scorpion 4 Misiune pentru putere – The Scorpion King 4: Quest for Power (2015) film online subtitrat

Gen: Actiune
Producator(i): Michael D. Weiss
Regia: Mike Elliott
Actori: Royce Gracie, Esmé Bianco, Michael Biehn
IMDB: 4.2

loading...

Pe cel mai recent misiune sa, Mathayus și prietenul său de încredere Drazen (Will Kemp) infiltreze castelul Skizurra (Lou Ferrigno), care detine urna mitica Regilor. În cazul în care doi oprește succes Skizarra și bătăușii lui, Drazen arată adevărata față și trădează Mathayus. Cu toate acestea, în timp ce el vrea răzbunare lui, Mathayus rămâne loial regelui Zakkour (Rutger Hauer), care dorește Mathayus a merge la Norvania pentru a face o ofertă de pace regelui Yannick (Michael Biehn), care tocmai se întâmplă să fie tatăl fostei sale prietenul întoarse dușman Drazen.
Când Mathayus merge la Norvania, Drazen îi este greu să creadă că el este acolo pentru o ofertă de pace, Regele Scorpion 4, dar regele Yannick acceptă jertfa. Cu toate acestea, atunci când Yannick este otrăvit la cina, Mathayus știe Drazen este responsabil, deoarece el vrea tronul. Cu toate acestea, Mathayus se trezeste acuzat de uciderea Yannick, el scapă alături Valina (Ellen Hollman), care pretinde tatăl ei om de știință Sorrell (Barry Bostwick) este regele de drept al Norvania. Ei învață secretul urna de Kings și intenționează să găsească tronul pierdut regelui Alcaman, a cărui coroană este considerat a avea putere de netrecut și în urmărirea este Drazen, Regele Scorpion 4, care caută puterea pentru scopuri proprii nefaste.
Acesta a fost treisprezece ani de când filmul original, care a jucat Dwayne Johnson, urmată de prequel care a jucat actorul fostul Ranger de putere Michael Copon, iar apoi a treia tranșe a fost o continuare care a adus artist marțiale canadian și actor Victor Webster în rolul. Încă o dată, Webster face rolul Mathayus propriu, dar tinde pentru a adăuga un pic de umor, care este o reminiscență a Johnson. Este sigur să spun că, dacă Webster a încercat să facă rolul Regele Scorpion 4 singur în ultima tranșă, lupta pentru răscumpărare, apoi a pus în mod clar ștampila pe ea cu acest cel mai recent film.