Regatul secret – Epic (2013) DUBLAT Online

Regia: Chris Wedge
Actori: Amanda Seyfried, Josh Hutcherson, Colin Farrell, Beyoncé Knowles
Anul: 2013
Gen: Animatie, Aventura, Familie, Dublate
Durata: 102 minute
IMDB: 6.7/10 din 53002 voturi

Secțiunea cea mai imaginativ de „Regatul secret – Epic” începe cu focuri de pădure care sună casa profesorului Bomba (voce Jason Sudeikis), tatăl inventatorul eroina filmului, Mary Katherine (Amanda Seyfried). Unele frunze și ramuri sunt în centrul atenției clare. Altele sunt out-of-focus. Imaginile sunt atât de fermecător pe propriile lor termeni ca este nevoie de o vreme să se înregistreze creaturile în out-of-focus părți ale împușcat, deghizându împotriva frunze și scoarță de copac. Apoi vine o lovitură foarte lung, neîntrerupt, care prowls peste un colaj de obiecte semnificative: reviste profesorului și ecuații, planuri și schițe, fotografii și fișiere de cercetare. Aceste obiecte de birou arata atât „reală” și ilustrate; puteți vedea murdărie, praf, amprente digitale. Imaginile pot aminti împătimiții de film din creditele de deschidere a „To Kill a Mockingbird”, care cercetat conținutul o cutie care Scout plecat Boo Radley.

Înainte de a avea încântat de „Regatul secret – Epic” ar trebui să te avertizez că această secvență nu este reprezentativ de film – nu la toate. Ceea ce tocmai am descris sunt credite sfârșitul filmului. Sunt lasate pe planul secund, concepute pentru a păstra copiii mai mari amuzat în timp ce părinții ajuta cei mici Nu incaltaminte si rucsaci înainte tropaind noastră pentru pizza. Dar oferă indicii a ceea ce „Epic” ar fi putut fi, au fost nu o astfel de sclav la clișee moderne de desene animate de luare american.

Cele mai recente de la Blue Sky Studio („Ice Age”, „Rio”) este diferit de orice Pixar, Disney sau orice alt tinuta animație mare se întâmplă să oferi în acest an, dar nu atât de diferite încât ar trebui să te lovi cu piciorul pentru sărind peste ea. Există un protagonist doliu peste moartea mamei ei recent, și un tată genial, dar zvăpăiat care iubește copilul, dar nu este figura parentală puternic are nevoie cu disperare.