Regatul maimutelor – Monkey Kingdom (2015) Documentar Online Subtitrat


Regia: Mark Linfield, Alastair Fothergill
Actori: Tina Fey
Anul: 2015
Gen: Documentare
IMDB: 7.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Regatul maimutelor – Monkey Kingdom

Acest documentar este o poveste spectaculoasă plasată printre ruinele antice din jungla din Asia de Sud. Maya, o maimuță deșteaptă și descurcăreață, își găsește lumea complet schimbată când îl întâmpină în familia ei extinsă pe puiul ei, Kip. În timp ce Maya se zbate să-l țină pe Kip în siguranță de-a lungul unor aventuri neașteptate și, uneori, periculoase, filmările incredibile surprind magia și surprizele lumii lor minunate. Maya și familia ei vă vor amuza și emoționa.

Viața poate fi greu, dacă nu te-ai născut la privilegiu. Știi și să înțeleagă locul în societate, dar care doresc aceasta au fost mai mari. Voi încercați în zadar să fie acceptată de către dumneavoastră pariori. Tu vezi nici o modalitate de a îmbunătăți foarte mult în viață și tot ce poți face este de a viziona alții se bucură de fructele pozițiilor lor laudatei, și le servesc. hrană suficientă și adăpost sunt greu de gasit, dar voi face cele mai bune a situației.

Te, uneori, pur și simplu ignorate și nepoliticos. s-ar putea să nu fi chiar liber să se bucure de compania si confortul partenerului de viață la alegerea ta. Dacă deveniți un singur părinte, ați putea găsi te chiar mai singur decât atunci când ai avut doar te pentru a fi preocupat. Și, în tot acest timp, trebuie, de asemenea, să vă faceți griji cu privire la cei din afara societății voastre iau mancarea, casa ta, familia ta, chiar și viața ta, știind că singura ta apărare este aceia deasupra ta care te tratează cu o astfel de dispreț. Da, poate fi într-adevăr greu fiind o maimuță în junglele din Sri Lanka.


Trailer Regatul maimutelor – Monkey Kingdom