Regatul Interzis – Forbidden Empire (2014) film online subtitrat

Titlu original: Viy
Gen: Aventura, Fantezie, Mister
Scenariu: Nikolai Gogol , Aleksandr Karpov
IMDB Rating: 5,5
Regizor(i): Oleg Stepchenko
Actori: Jason Flemyng, Andrey Smolyakov, Aleksey Chadov

loading...

Izbucni vodca (pronunțat tampon-ka) și începe fierberea cartofilor, deoarece director rus Oleg Stepchenko are o poveste întunecată rus ar vrea să-ți spună. Încărcat cu vrajitoare, slavă folclor, și farmecele mistice, Interzis Empire oferă un spin cultural pe care altfel ar fi o poveste Brothers Grimm. Stepchenko ține influentele sale în țară, folosind Nikolai Gogol lui poveste Viy ca backstory de, Regatul Interzis, mai sinistre (ish) aventuri mai mari, dar există un (ish) a adăugat că Forbidden Empire se simte ca două filme separate, tot timpul. E ca și cum Stepchenko nu poate decide care publicul a prefera pe plac mai mult, ca filmul sare haotic de crize copilărești de zbenguială jubilează la exploziile bruste de dezmăț ghoulish. Ugh, ce tease bântuie.
Jason Flemyng stele în fabulă Stepchenko ca un cartograf ambițios (Jonathan verde) care își propune să creeze hărți detaliate care arată adevăratele granițele țărilor.

În timpul călătoriei sale lungă și dificilă, Regatul Interzis, el dă peste un teren ucrainean uitat care este plin cu săteni care cred cu teamă în vrăjitorie. Mare deasupra mai înalt vârf soluționarea cețoasă a sta o biserică blestemat care deține corpul Pannochka (Olga Zaytseva), iar acest lucru este în cazul în care sursa tuturor relelor este considerat a fi incluse. Dar cu sosirea Green, tatăl Pannochka vede în cele din urmă posibilitatea de a onora pe fiica lui cu o înmormântare adecvată. Verde este un om de știință, el nu crede în necunoscut, dar după ce a fost înconjurat de atât de mult superstiție, el s-ar putea avea o schimbare a inimii in Regatul Interzis. Există un epic fantezie ascuns undeva în mijlocul Interzis creaturi morbide și farmecul impish lui Empire, dar Stepchenko se luptă să se extindă la povestea lui Green ciuda prezentarea ochi vizual viclean.