Red Tails (2012) film online subtitrat

Regia: Anthony Hemingway
Actori: Cuba Gooding Jr., Gerald McRaney, David Oyelowo
Anul: 2012
Gen: Actiune, Aventura, Drama
Durata: 125 minute
IMDB: 5.9

Tuskegee aviatori au fost un grup de piloți de luptă afro-americani care au fost instruiti in ciuda rasismul înrădăcinată în SUA serviciile armate în timpul al doilea război mondial. Ei au fost desfășurate în acțiune și a obținut faima si multe ornamente pentru abilitățile lor împotriva piloți germani, care a inclus 262s angajarea și doborând Messerschmitt Me, primele avioane de luptă. Deci de succes au fost la escortarea bombardiere americane care piloții albe le-a solicitat – „. Negrii nu au inteligența de a opera utilaje grele” contrazice un „studiu / Red Tails” în momentul în care a susținut

Povestea Red Tails, Tuskegee aviatori a fost spus înainte, într-un memorabil film HBO 1995 care nu a aproape faptele și a inclus mult material despre pregătirea aviatorilor în sudul rasiste din anii 1940.

Acum, George Lucas a finanțat personal un mare-buget acțiune de masă film despre aviatori Tuskegee de, în speranța de a ajunge la un public mai larg. El a avut „Red Tails”, regizat de Anthony Hemingway, in dezvoltare pentru 23 de ani, și de credit se datorează pentru perseverența sa. Accentul aici este pe „acțiune”, iar acest lucru nu este atât de mult un document social sau istoric ca un thriller de război. O mare parte din film este dedicată dogfights aeriene, cu fotografii POV de la desfășurarea de luptători inamice. Dialogul de luptă se reduce la mai multe closeups de piloți în măști de zbor, latra cuvinte scurte de comandă. Scenele dramatice de pe teren din Europa nu au prea mult fond, deși există scene eficiente arată luptele birocratice din partea de sus a lanțului de Corpului de aer „de comandă.

Lucas este cunoscut pentru entuziasmul lui despre dogfights luptă și se spune că a studiat câștigător de Oscar „Wings” William Wellman lui (1927) și imagini de-al doilea război mondial lupte aeriene. El a folosit-o ca un șablon pentru crearea dogfights în spațiul cosmic, în „Star Wars” filme. Acum înlocuiască 1940 luptători pentru nave spatiale, mutați-le mai aproape de Pământ, și aveți recursul audiență a acestui film.