Red Sparrow (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Francis Lawrence
Actori: Jennifer Lawrence, Joel Edgerton, Mary-Louise Parker
An: Filme Online 2018
Gen: Thriller
IMDB: n/a


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Red Sparrow

loading...

Situat în Rusia contemporană, filme online 2018 Red Sparrow urmărește povestea tinerei Dominika Egorova, un ofițer de informații care se luptă să supraviețuiască în birocrația serviciilor de informații post-sovietice. Dominika este desemnată împotriva dorinței ei să devină o seducătoare instruită în serviciul de securitate rus. Ea învață să-și folosească trupul ca pe o armă, dar se străduiește să-și mențină propria identitate în timpul procesului de formare dezumanizant.

Găsindu-și puterea într-un sistem nedrept, ea devine una dintre cele mai puternice și valoroase „bunuri” ale programului. Prima ei țintă este Nathaniel Nash, un ofițer CIA care se ocupă de cazurile cele mai sensibile ale spionajului rusesc. Cei doi tineri se intersectează într-o atmosferă încărcată de spionaj, înșelăciune și, în mod inevitabil, o pasiune interzisă care le amenință carierele, alianțele și securitatea ambelor țări.

Prim-balerina rusoaică Dominika Egorova devine spioană in filme online 2018 Red Sparrow, împotriva dorinței ei, după ce cariera ei artistică ia sfârşit. Ea învață să-și folosească trupul ca pe o armă, dar se străduiește să-și mențină propria identitate în timpul procesului de formare dezumanizant. Prima ei țintă este Nathaniel Nash, un ofițer CIA care se ocupă de cazurile cele mai sensibile ale spionajului rusesc. Jennifer Lawrence și Joel Edgerton dețin rolurile principale.

loading...