Red Sorghum (1987) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Sorgul roșu
Alt titlu: Hong gao liang
Regia: Yimou Zhang
Actori: Li Gong, Wen Jiang, Rujun Ten
Anul: 1987
Gen: Razboi, Drama, Romantice
Durata: 91 minute
IMDB: 7.5

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

“O superba redare cinematografica a unei povesti de dragoste pe fundalul luptei viticultorilor impotriva invadatorilor japonezi, in prima jumatate a secolului trecut” -David Bleiler- 2001 (TLA Film)

Leprosul moare, iar tânăra văduvă preia controlul asupra fabrica de vinuri, care și-a trecut prin vremuri grele. Ea inspiră lucrătorilor care urmează a susține acest nou mândresc cu vinul lor, și încă o dată se întâlnește cu omul care a salvat și dezvirginizată ei. acum că este un alcoolic, care nu se îmbată o noapte și urinează într-o cuvă a vinului. Dar, într-un fel de urină său servește drept catalizator, iar din recoltă, are un gust mai bun decât oricând înainte.

loading...

Toate evenimentele până în acest moment în film Red Sorghum au avut simt de o fabulă de două ori pe-a spus, o poveste veche de familie transmis de la o generație la alta. Apoi, “Red Sorghum”, ia o intorsatura neasteptata in realism, în calitate de al doilea război mondial incepe iar trupele japoneze invadează suprafeței de aplatizare domeniile cu munca fortata de vie. Muncitorii revolta împotriva japonezilor, iar după răscoala lor este zdrobit, ordinea japoneză doi dintre cei localnici jupuit de viu în fața celorlalți. Această secvență, șocante în detalii, este o schimbare dramatică de la fabula cele dinainte.

“Red Sorghum”, probabil, poate fi interpretat ca o parabolă de dezvoltare a Chinei, sau ca un imn în laudă a modului în care lucrătorii au rezistat invadatorilor japonezi. publicul occidental, probabil, vor fi mai interesați de melodrama și calitatea vizuală copleșitoare a filmului.

Este un fel de ironie că in filme online Red Sorghum, atunci când Hollywood-ul a trecut la forme mai ieftine și mai rapide de efectuare a filmelor color, echipamente Technicolor clasică a fost demontat si vandut in China – ceea ce face ca în prezent o parte dintre filmele de culoare mai frumoase din lume.

Cinematografia în “Red Sorghum” nu are nici o dorință de a fi subtil sau dezactivat; ea vrea să spargă culorile sale pasionale pe tot ecranul cu abandon, iar impactul vizual pur al filmului este voluptoasa. În cazul în care povestea este mai întâi naiv și apoi didactic, care este unul dintre farmecele ale filmului; Hollywood-ul nu se mai fac filme de acest gen, pentru că ne-am uitat cum să fie suficient de impresionabil să le creadă.