Reclaim (2014) film online subtitrat

Gen: Drama, Thriller
Producator(i): Luke Davies, Carmine Gaeta
IMDB: 5.0
Regia: Alan White
Actori: John Cusack, Ryan Phillippe, Rachelle Lefevre

Poate cineva să inițieze o campanie de Kickstarter pentru a salva John Cusack apară în filme oribile? O dată o listă-actor în ultimii ani, in Reclaim, a fost jucat în mult prea multe substandard, practic direct-to-video de eforturile care risipi fără rușine talentele sale considerabile. Cel mai recent exemplu este Reclaim, formulă thriller B-film Alan White în care Cusack este redus pentru a juca un fel de ticălos care ar trebui să fie essayed de un actor personaj prost plătit.

De mare Conceptul Parcela se referă la un cuplu american, Steven (Ryan Phillippe) și Shannon (Rachelle Lefevre), care Călătorie spre Caraibe să adopte o fată tânără haitian (Briana Roy) orfani de un cutremur. După decojirea zeci de mii de dolari la o agenție de adoptare al cărui reprezentant (Jacki Weaver, pierdut în mod similar) sparge destul de cu grija fel, cuplul fericit și noul lor cap fiica o stațiune Puerto Rico în timp ce de așteptare pentru aranjamente finale să fie făcute.

Sunt în curând împrietenit cu Benjamin (Cusack), in Reclaim, un călător american care pare să ia un interes exagerat în cuplu, proclamarea admirația pentru ceea ce fac pentru că el însuși a fost adoptat. Mai puțin genial sunt cohortele lui Paola (Veronica Faye Foo) și Salo (Jandres Burgos), cu acesta din urmă provocând Steven într-o luptă bar și oferindu-i o bătaie aprofundată. La scurt timp în legătură cu sejurul său fetița dispare din camera de hotel, cu supraveghetorul poliția locală (Luis Guzman), dovedind simpatic, dar mai puțin de ajutor. Este în cele din urmă a arătat-și nu de alertă spoiler aici, pentru că totul este în victima unei remorci cu care cei doi au căzut la o escrocherie elaborată vizează americani disperată de a adopta. Și da, Benjamin este conducător.