Rebirth (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Karl Mueller
Actori: Evan O’Brien, Stephen Bailey, Chloe Stearns, Adam Goldberg, Tom Wright, Kevin Bigley, Fran Kranz, Nicky Whelan
An: 2016
Gen: Thriller
IMDB: 5.2


Se lucreaza la subtitrare!

loading...

Trailer Rebirth


Review Rebirth

Capcana unui tantalising set-up este că necesită o payoff sterlină pentru a se potrivi. O rețetă pentru dezamăgire născută de “Renașterea”, a cărei premisă de stabilire a pasajelor timpurii duce doar la revelații underwhelming. Jucând ca o încrucișare între mai multe eforturi David Fincher. Toate cu o liniuță de elemente de meta-film-critica anti-scientologia și aruncat în năucitoare măsură. Această poveste despre un om într-o călătorie uimitoare de auto-descoperire este cel mai bine atunci când păstrarea publicul în întuneric dezorientare. Departe de mai multe adevăruri pietonale, care vin în cele din urmă la lumină.

Poveste scriitor-regizor lui Karl Mueller se deschide cu un montaj al lui Kyle (Fran Kranz) monoton de rutină: zori fusului; micul dejun cu tanara fiica sa; care fac naveta la banca în cazul în care el este angajat ca șef social-media (scris tweet-uri false milenare afacerile ipotecare touting); și venind acasă la soția lui Mary (Kat Foster). Acel program de mohorât este întreruptă de sosirea neașteptată la locul de muncă Zack (Adam Goldberg), un prieten vechi colegiu a cărui barbă stufoasă, ha- braț și comportamentul motor cu gura semnifica faptul că el este departe de a fi un avion de birou înrudire.

Se pare că încă se agata de un manifest minor cei doi au scris în facultate – trei regulamente ale căror au fost, “F- the Man”, “Keep It Real” și “Do not Be plictisitor” – Zack îl convinge pe Kyle să i se alăture la un eveniment week-end misterios cunoscut sub numele de renaştere, care promo-uri Internet arată a fi un program înfiorător de auto-ajutor împins de drone vesele în fața fundaluri și logo-uri digitale albastru-cer.