Reasonable Doubt (2014) Film Online Subtitrat

Gen: Crima, Thriller
Producator(i): Peter A. Dowling
IMDB: 5.7
Regia: Peter P. Croudins
Actori: Samuel L. Jackson, Dominic Cooper, Erin Karpluk, Gloria Reuben

loading...

Viața procurorului districtual Mitch Brockden (Dominic Cooper) este întoarsă pe dos atunci când comite o greșeală de care profită un criminal (Samuel L. Jackson), pentru a scăpa de acuzații. Odată ce criminalul a fost eliberat, procurorul pleacă la o adevărată vânătoare în căutarea lui, sperând astfel să-și răscumpere greșeala făcută și să facă in asa fel încât să nu mai fie și alte victime in filmul Reasonable Doubt.

Filme online Reasonable Doubt se referă la lanțul urât de evenimente care au loc dupa Hotshot Chicago procuror Mitch Brockden (Cooper) accidental se execută în jos un pieton în timp ce conduceți acasă după o Bender sărbătorește victoria sa recentă. Temandu-se de consecințele ar trebui să se dezvăluie el, Mitch sună la 911 de la un telefon public din apropiere și fuge scena. La scurt timp după, cadavru sângeroase și batute victimei este găsit într-o furgonetă condusă de mecanic auto Clinton Davis (Jackson), care pretinde că a fost pur și simplu încercarea de a obține omul la un spital. Davis este prompt acuzat de crimă, și oricine la distanță familiarizat cu thrillere noir de epocă va fi rapid să cred că Mitch ajunge sa atribuit de a urmări acest caz Reasonable Doubt.

Încearcă cu disperare să mântuială urmărirea penală din Reasonable Doubt, astfel încât un om nevinovat va gratuit, Mitch devine din ce în ce împletesc într-un labirint de înșelătorii și comportamentul riscant. Lucrurile devin și mai complicate atunci când Davis merge gratuit, datorită o minciună de ajutor oferit de fratele vitreg lui Mitch (Ryan Robbins), care nimeni nu stie despre, și Mitch devine convins că Davis este de fapt un criminal în serie responsabil pentru o serie de crime recente. Mitch singur încearcă să dovedească vinovăția Davis “, doar pentru a găsi el însuși implicat într-un joc periculos pisica-a șoarecele și cu omul nu-așa-nevinovat și din ce în ce sub suspiciunea unui detectiv de sex feminin (Gloria Reuben).

Director Howitt, îmi pare rău, Coudins, păstrează lucrurile în mișcare într-un ritm extrem de alert și necruțător toarnă pe partitura pe-emfatic, fără îndoială în speranța că publicul va trece cu vederea numeroase găuri complot. Rularea mai puțin de 80 de minute înainte de credite sfârșitul fără sfârșit, filmul Reasonable Doubt merită cu siguranță puncte de eficiență. Dar asta e despre asta, din moment ce chiar și cei înțărcați pe o dieta constant de Lege și Ordine episoade vor fi de rulare ochii lor la născocirile nesfârșită a scenariu de Peter A. Dowling (Plan de zbor).

Cooper din Reasonable Doubt, în genul de rol care ar fi fost dată jucat de Michael Douglas, nu reușește să ne facă să aibă grijă de soarta lui Mitch, în timp ce Jackson a jucat atât de multe încruntându baietii rai ca nu e niciodată la orice chestiune care Davis este de până la nici un bine. În momentul în care filmul atinge încheierii sale violente previzibil, nu e îndoială, rezonabil sau în caz contrar, că timpul nostru a fost irosit.