Ready Player One (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Steven Spielberg
Actori: Olivia Cooke, Hannah John-Kamen, T.J. Miller, Ben Mendelsohn, Simon Pegg
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Aventura, SF
IMDB: n/a


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Ready Player One

loading...

Ready Player One filme online 2018 urmărește aventurile unui adolescent, Wade Watts, care încearcă să evadeze din lumea reală periculoasă în care trăiește conectându-se la Oasis, o lume virtuală utopică în care utilizatorii pot duce vieți alternative ideale. Atunci când moare creatorul acestui joc, un miliardar în genul lui Steve Jobs, acesta oferă o avere ca premiu într-o vânătoare de comori. Wade se va lupta cu puternici inamici corporatiști și cu alți concurenți fără scrupule, gata de orice atât în Oasis cât și în lumea reală, pentru a atinge primul loc. Cooke va fi în rolul lui Sam, o femeie blogger din Canada cu nickname-ul Art3mis, care își va uni forțele cu Wade.

Viitorul film al lui Steven Spielberg şi-a găsit figura centrală feminină. Actriţa Olivia Cooke, cunoscută din serialul Bates Motel. Dar şi din producţii de lungmetraj ca Me and Earl and the Dying Girl şi Quija. A obţinut rolul Samanthei Evelyn Cook, aka Art3mis, scrie Deadline.

Britanica de numai 21 de ani a fost preferată de Spielberg altor tinere actrițe în ascensiune, precum Elle Fanning şi Lola Kirke (Gone Girl).

Povestea filmului Ready Player One filme online 2018 se desfășoară într-un viitor apropiat, în care un joc virtual extrem de tensionat. Si periculos începe odată cu moartea creatorului unui popular joc video, numit Oasis. Printre competitori se află şi Wade Watts, un tânăr paria care intră în competiţia pe viaţă. Si pe moarte ce are ca premiu averea fabuloasă a creatorului jocului. Samantha/Art3mis este iubita protagonistului. Dar şi adversara lui în nemiloasa cursă din Oasis. Interpretul lui Watts urmează să fie anunţat.

loading...