Răzbunătorii – The Avengers (2012) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, SF, Thriller
Scenariu: Joss Whedon , Zak Penn
IMDB: 8.1
Regizor(i): Joss Whedon
Actori: Scarlett Johansson, Robert Downey Jr., Chris Evans, Gwyneth Paltrow, Jeremy Renner


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Răzbunătorii – The Avengers

Marvel îi aduce încă o dată pe marile ecrane pe supereroii din benzile desenate, dar nu oricum; toți în aceeași producție. Iron Man, Hulk, Captain America, Thor, Hawkeye și Black Widow formează “echipa de șoc”, după ce sunt convinși de Nick Fury (Samuel L. Jackson) și de Agentul Culson să își unească forțele în lupta cu periculosul și puternicul lor dușman, Loki, care tocmai câștigase accesul la Cubul Cosmic, cu puterile sale nelimitate. Însă, ca în orice familie, și între Avengeri apar mici conflicte de personalitate. Vor reuși ei să renunțe la orgoliul personal pentru a salva viitorul omenirii?

Whedon este un mare scenarist, face parte din echipa Pixar. Filmul este foarte bun, mai mult datorita actiunii care este excelenta, mai are si faze de umor pentru a rupe firul putin, problema este si va fi in continuare redarea unei astfel de povesti cu atatea personaje, a fost incredibil de greu, tocmai datorita acestui lucru trebuie felicitat Joss Whedon, s-a vazut la un moment dat ca timpul acordat unui personaj era mai limitat.

Are si o problema un plot, pe care nu o inteleg, momentul in care Hulk isi recastiga controlul si nu-i mai ataca pe membrii echipei, ceea ce o prostie, pentru ca la inceput o ataca pe Natasha, fiind clar ca nu poate controla monstrul. Inteleg ca au decis sa-i uneasca pe toti impreuna la final, insa cred ca se putea gasi alta solutie, probabil insa tot numarul personajelor a fost problema.


Trailer Răzbunătorii – The Avengers