Răzbunarea gemenilor 2 – The Boondock Saints II All Saints Day (2009) Film Online Subtitrat


Regia: Troy Duffy
Actori: Sean Patrick Flanery, Norman Reedus, Billy Connolly
An: 2009
Gen: Actiune, Crima, Thriller
IMDB: 6.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Răzbunarea gemenilor 2 – The Boondock Saints II All Saints Day

Frații MacManus duc o viață simplă și liniștită în Irlanda, alături de tatăl lor, dar când află că respectatul și iubitul lor preot a fost ucis de Mafie, cei doi se întorc în Boston pentru a-i pedepsi pe responsabili.

Sequel al filmului independent “The Boondock Saints” din anul 1999, “Boondock Saints II: All Saints Day” ii are in centrul actiunii pe fratii gemeni Murphy si Connor MacManus, care au imbratisat misiunea de a salva planeta de oamenii rai si de a-i razbuna pe cei care au cazut victime Mafiei din Boston. Desi s-au retras de cativa ani in vaile linistite ale Irlandei, departe de trecutul lor tumultuos si de tehnologia moderna, Connor si Murphy MacManus decid sa se intoarca in Boston pentru a razbuna asasinarea unui preot la care tineau foarte mult.

Fiind vanati de catre fiul mafiotului Yakavetta pe nume Concezio si avand-i pe urme pe criminalul Romeo si pe agenta FBI Eunice Bloom, fratii MacManus pornesc o cruciada sangeroasa si violenta impotriva crimei organizate din statul nord-american Massachusetts, cu scopul de a reinstaura justitia.


Trailer Răzbunarea gemenilor 2 – The Boondock Saints II All Saints Day