Războinicul – Warrior (2011) Film Online Subtitrat


Regia: Gavin O’Connor
Actori: Denzel Whitaker, Jake McLaughlin, Nick Nolte, Tom Hardy, Maximiliano Hernández, Joel Edgerton
Anul: 2011
Gen: Sport, Drama
Durata: 140 minute
IMDB: 8.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Războinicul – Warrior

După ce a lipsit de acasă timp de 14 ani și a activat ca pușcaș marin, mezinul Tommy Riordan se întoarce în Pittsburgh. Si își propune să reintre în competițiile de arte marțiale mixte. Rugându-l pe tatăl său, Paddy Conlon, să îl antreneze pentru a câștiga turneul “Sparta”. Si cel mai mare premiu pus vreodată în joc în istoria acestui sport.

Brendan Conlon, fratele mai mare al lui Tommy, a fost campion la arte marțiale mixte în trecut. Si s-a retras din concursurile de gen atunci când s-a căsătorit și a devenit tatăl a doi copii. Angajându-se ca profesor la o școală publică, însă salariul extrem de mic nu îi permite să își achite ipoteca și să își întrețină familia. Motiv pentru care decide să revină în ring și să lupte pentru substanțialul premiu în bani.

Cei doi frați înstrăinați încă au resentimente unul față de celălalt din cauza unor amintiri dureroase și întâmpină dificultăți în a-l ierta pe tatăl lor pentru faptul că a căzut în patima alcoolului și a destrămat familia atunci când ei erau copii, însă competiția dură în care s-au înscris ocazionează confruntarea lui Tommy cu Brendan în ring, iar rudele de sânge trebuie să lase deoparte conflictele familiale și să facă pace cu trecutul.

Un film care merita vazut, pentru ca, spre deosebire de alte filme de gen, reuseste sa ofere mai mult decat lupte in ring, ofera o lectie de viata, despre familie, iertare, despre motivatia de a merge mereu inainte, chiar daca sansele sunt mici. Pana la urma viata este o lupta iar faptul de a o trata in gluma nu este o optiune, ci un esec.


Trailer Războinicul – Warrior