Raportul Europei – Europa Report (2013) film online subtitrat

Gen: SF, Thriller
Producator(i): Philip Gelatt
IMDB: 6,5
Regia: Sebastián Cordero
Actori: Daniel Wu, Michael Nyqvist, Sharlto Copley

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

loading...

Pe hârtie, suna ca o mulțime se întâmplă în “Raportul Europei”, un mash-up a constatat-imagini faux documentare și SF meditație. Dar are, de asemenea, structura tradițională a unui film de groază, cu personaje obtinerea scos unul câte unul, de pericolele pândesc în întinderi întunecate ale spațiului.
Frumusetea filmului director ecuadorian Sebastian Cordero este simplitatea abordării sale. Găsit-picior vanitate a apărut ca un favorit în ultimii ani mai multe (a se vedea, de asemenea, actuala “Armata lui Frankenstein”), dar cererea de multe ori pare dezordonată și selectiv. De lucru de la script Philip Gelatt lui, Cordero pastreaza lucrurile consistente, elegante și raționalizate. “Raportul Europei”, de fapt poate fi subestimate la un defect, dar asta e de preferat sa melodrama gratuite.
Povestea fictivă are originile in evenimente reale: Este bazat pe noiembrie 2011 descoperirea apei sub gheata de lui Jupiter luna Europa. O exprimate ansamblu puternic de actori internaționali co-stele ca cele șase astronauți într-o misiune finanțată privat pentru a confirma prezența apei și, mai important, de a explora viața ocean care pot exista în el.
Știm de la început, însă, că călătoria lor a fost condamnată: Echipajul pierdut contactul cu Pamantul, după aproximativ nouă luni. Filmul reprezinta acumularea tuturor acestor luni pierdute de filmare, capturat la fiecare colț și coridor sterile, editat impreuna cu comentariile de la un comandant resemnat și trist pe teren jucat solemn de Embeth Davidtz.
Printre alte opțiuni de turnare inspirate sunt actor de comedie Dan Fogler și Isiah Whitlock Jr. a “The Wire” și “Cedar Rapids”, ca oamenii de stiinta descrie scopul misiunii și stabilirea premisa pentru laici. Dar ne petrecem majoritatea timpului cu echipa eclectic creșterea în mijlocul stelelor; Raportul Europei, pentru cea mai mare parte, acestea sunt toate de afaceri, dar sunt însuflețit suficient pentru a simti viu, respiră, perceptibil.