Rango (2011) DUBLAT Online

Regia: Gore Verbinski
Actori: Johnny Depp, Abigail Breslin, Alfred Molina, Isla Fisher, Bill Nighy, Ned Beatty
Anul: 2011
Gen: Dublate, Comedie, Animatie, Aventura
Durata: 107 minute
IMDB: 7.3/10 din 102145 voturi

„Rango” este un fel de miracol: o comedie animat pentru cinefili inteligente, realizate minunat, minunat să se uite la, răutate satirice, și (suflare!) Filmat in glorioasă 2-D. Culorile sale strălucitoare și personaje uimitoare primăvară de pe ecran și ne amintesc cât de foarte, foarte obosit suntem de caractere mici simplu în jurul valorii de viguros vag în 3-D. Aceasta este o comparație inspirat de benzi desenate de Vest, merită cu „aprins Sa,” din care împrumută o mulțime de bese. Cele mai multe filme le-ați văzut, cu atât mai mult s-ar putea place; se recurge chiar liliecii mari pentru a Lampoon atacul elicopter în „Apocalypse Now”. Dar să spunem că nu ați văzut o mulțime de filme. Să presupunem că ești un copil. „Rango” s-ar putea surprinde, pentru că este un film de animație care joacă ca un film real și într-adevăr devine esti implicat.

Personajul principal este o soparla, și-a exprimat de Johnny Depp. Doar o șopârlă obișnuit. Știi, verde si cu solzi și Popeyes. Dar la acest reptile umil vine responsabilitatea de a aduce civilizația la Dirt, un oraș occidental neimblanzita chinuit de ticăloși și rularea cu disperare scurt pe apă.

Celelalte personaje sunt versiuni negabarite de tipuri de Vest de bază. Există, de exemplu, Rattlesnake Jake (Bill Nighy), om rău a cărui bandă deține orașul într-o prindere de teroare. După Rango ucide accidental vulturul care a fost luat masa cetățenilor Dirt, el este convins de către primar (Ned Beatty) să poarte insigna șerifului și să aducă legea la Dirt. Acest lucru implică discuție dură în saloane, față-coborâșuri pe Main Street și o secvență de urmărire între ziduri înalte canion care este un semn în direcția de „Star Wars.”