Ralph Strică-Tot – Wreck-It Ralph (2012) DUBLAT Online

Regia: Rich Moore
Actori: Mindy Kaling, Jack McBrayer, Skylar Astin, Adam Carolla, Jane Lynch, John C. Reilly
Anul: 2012
Gen: Comedie, Aventura, Animatie, Dublate
Durata: 108 minute
IMDB: 7.8

loading...

„Ralph Strică-Tot”, cea mai recentă caracteristică animat Disney pentru familii, incepe cu un brainstorming creativ: Filmul apare mai ales în interiorul lumilor mai multor jocuri video de tip arcade, oferind o scuză pentru fundaluri, reguli de bază și de caractere pentru a reinventa constant înșiși. Titlul este inspirat de eroul său, unul din acei tipi mari stângace, neînțelese care visează doar de a fi iubit.

Pentru Ralph Strică-Tot, acest lucru nu se va întâmpla în univers în care trăiește, joc video Fix-It Felix Jr.. Se arată în animație numai o generație avansată de Pac-Man, Ralph este un ciudat muscular care are o singură funcție, folosind pumnii și picioarele la lira găuri într-un bloc mare creștere. Atunci e Fix-It Felix Jr., un om bun cu competențe nelimitate, la salvare. Câștigarea inimile Nicelanders, locuitorii din clădire, Felix este invitat în mod regulat la partidele lor de înaltă clasă, în timp ce Ralph este retrogradat în fiecare noapte pentru a șantierului oraș nedorită.

Depresia lui Ralph este invaluably transmis de dublarea vocea lui John C. Reilly, care poate suna pune-upon aproape prin natura lui. Felix, și-a exprimat de Jack McBrayer, de la „30 Rock”, este vesel, plin de viață și de ajutor, chiar dacă prins în identitatea Goody Doua incaltaminte.

După decenii de această existență, Ralph tânjește să scape, și asta e scuza pentru filmul să se elibereze de caracterul identic al său joc. Ralph călătorește prin cabluri de alimentare și un proiector val într-un loc numit Grand Central joc, în cazul în care personajele pot vizita. Atenție: Deși normele le permite să moară la întâmplare și în mod frecvent în interiorul jocurile lor native, în cazul în care mor în afara, e perdele.