Rădăcini – Roots (2016) Serial Online Subtitrat


Actori: Laurence Fishburne, Malachi Kirby, Forest Steven Whitaker, Matthew William Goode, Emayatzy Corinealdi, Anika Noni Rose
An: 2016
Gen: Seriale Online, Drama, Istorice
IMDB: 7.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Rădăcini – Roots SEZONUL 1 Online:


S01E01:

S01E02 (lucram la subtitrare):

S01E03 (lucram la subtitrare):

S01E04 (lucram la subtitrare):


Sinopsis Rădăcini – Roots

Anticipatul remake al miniseriei din 1977, “Roots” oferă un portret istoric al sclavagismului american, prezentând călătoria membrilor unei familii și dorința lor de a supraviețui și de a-și duce moștenirea mai departe, în ciuda obstacolelor întâmpinate.


Trailer Rădăcini – Roots


Review Rădăcini – Roots

Miniseria tv este o epopee în lanţuri. O saga a negrilor, a năpăstuiţilor istoriei americane, de la primii lor paşi, ca sclavi, pe noul continent, până la Războiul de Secesiune care le-a redat libertatea, fără a le aduce însă şi egalitatea în drepturi cu albii.

Romanul lui Alex Haley stă la baza serialului, a odiseei unui tânăr negru de 16 ani, Kunta Kinte, un negru din Gambia, vânat de negustorii de sclavi, pe când ieşise din satul lui de pe lângă Djuffure ca să taie un copac din lemnul căruia mâinile lui pricepute ciopleau lucruri minunate. Pus în lanţuri şi azvârlit în cala navei “Lord Liooner” este marcat pe viaţă cu fierul roşu cu iniţialele acesteia “L.L.” nava ce avea să-l ducă pentru totdeauna spre alte ţărmuri, într-o călătorie a suferinţelor de nedescris, a umilinţelor şi disperării.

Serialul de legenda are la activ un Glob de Aur şi o nominalizare la Globurile de Aur precum şi 9 premii Emmy şi alte 28 nominalizări la Emmy.

Mini-seria de 8 ore a fost cooptat o noua speranta: Malachi Kirby. El il va juca pe celebrul Kunta Kinte – un razboinic Mandinka, capturat pe taramul sau din Gambia si fortat sa traiasca in sclavie in America.

De asemenea, au mai fost adaugati in distributie: Forest Whitaker, Anna Paquin, Jonathan Rhys Meyers si Anika Noni Rose. Ei se alatura lui Laurence Fishburne, care va juca rolul lui Haley.

Mario Van Peebles si Bruce Beresford sunt cei care vor regiza acest serial, insa doar episoadele 2 si 4. In timp ce Phillip Noyce si Thomas Carter se vor ocupa de episoadele 1 si 3.